Ahojte. Zajtra ideme na taky mensi turisticky vyjazd do Rakuska. Vedeli by ste mi povedat, kde najdem tie take "altanky" pre cyklistv, kde sa da prespat atd ... Pripadne nejaky kemp. Malo by to byt tak cca 100-150km od BA. Diki
Pytas sa na riadnu somarinu (ked sme pri tom, ani smer si nenapisal). Ked sa bude blizit cas spanku, zacnite sa ohliadat po "ubytku". Zarucene nejake miesto najdete. Teraz je aj tak teplo, tak netreba riesit.
no až na to že v niektorých krajinách je spanie na divoko zakázané a táboriť sa može len v kempoch.. tak sa aspoň treba skovať poriadne nech vás nejaký dobrák nenapráši..
Skor by som povedal, ze v niektorych krajinach to zakazane nie je. Ale vobec to netreba brat vazne. Ak mas fest smolu, tak ta pride niekto vyprevadit a rozlozis sa inde.
V Rakusku sa da kludne prespat vo volnej prirode. Dolezite je ale urobit to nepozorovane - zakempit sa podvecer kde ta nie je vidno, byt ticho, nezakladat ohen, skoro rano zdrhnut. Uz som takto v Rakusku prespal niekolkokrat a bolo to v pohode, len raz dosli miestni ze zavolaju policiu, ale ukecali sme ich Skoda penazi platit 15-20€/noc za prespatie vo vlastnom stane v kempe.
cital som si par for... A ludia hovoria ze stanovat na divoko mozes, len v chranenych oblastiach a narodnych parkoch je to zakazane. Tak nakoniec sme spali aj my v stane na dovoko... a nebol ziaden problem. Dosli sme az do Kuzmy a potom spät.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
je mi jedno i kde ležím, vyspím se pod jedlí.
/Katapult/