zakladna otazka je .. budem volit alebo stravim cas uzitocnejsie?
neist k volbam je jedna z najnezodpovednejsich veci obcana.
samozrejme, je to kazdeho osobna vec... len potom aby sme si zas neotvarali zbytocne usta, ze koho to mame zvoleneho... ked sami sa nepricinime k tomu, aby sme mali tak ako chceme...
samozrejme, teraz budes argumentovat ze co uz len ten tvoj jeden hlas zmoze...
skus sa nad tym zamysliet, ak si toto poevdia viaceri, tak k volbam nejde nikto... preto nech si to radsej nehovoria, a idu si zvolit svojho prezidenta/tku... stavim sa ze vacsina z vas aj tak nevyuziva svoj cas efektivne... preto o zabitom case na ukor volieb by som nehovoril.
uz som par krat pisal ... ja sa nebijem do prs .. odkedy v mojom rodnom meste vyhral volby primatora Mr. Odborar pre mna volby stratili akukolvek vaznost a zmysel ;-] ale mozno zase zacnem volit prave kvoli ivetke ;-] podla mna by seci prezidenti mali byt prezidentky ;-] ak raz maju reprezentovat ... tak nak je to nieco prijemnejsie ako gasparko
btw prezidentske .. pred piatimi rokmi to boli moje posledne volby ... a volil som z davom gasparka .. akoze mensie zlo .. a ako to dopadlo ... preto mam obcas pocit ze nevolit je lepsie ako volit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
hmmm... ale sak mne to moze byt jedno
inac pytat sa niekoho otazku "koho budes volit" je rovnako nedostojne ako sa pytat zeny na jej vek.
politicke preferencie su kazdeho osobna vec.
Ale otazka ankety este stale znie, ze koho budes.
to urcite nie
ale anketova otazka ostava kedze je anonymna, navyse som ju upravil o lapalomovu poznamku takze hlasujte este raz
neist k volbam je jedna z najnezodpovednejsich veci obcana.
samozrejme, je to kazdeho osobna vec... len potom aby sme si zas neotvarali zbytocne usta, ze koho to mame zvoleneho... ked sami sa nepricinime k tomu, aby sme mali tak ako chceme...
samozrejme, teraz budes argumentovat ze co uz len ten tvoj jeden hlas zmoze...
skus sa nad tym zamysliet, ak si toto poevdia viaceri, tak k volbam nejde nikto... preto nech si to radsej nehovoria, a idu si zvolit svojho prezidenta/tku... stavim sa ze vacsina z vas aj tak nevyuziva svoj cas efektivne... preto o zabitom case na ukor volieb by som nehovoril.
to znie lepsie, ako povodna otazka temy.
hmmm... ale sak mne to moze byt jedno
inac pytat sa niekoho otazku "koho budes volit" je rovnako nedostojne ako sa pytat zeny na jej vek.
politicke preferencie su kazdeho osobna vec.
Neviem čo je nedôstojné....
Osobne budem voliť Radičovú a
len aby si k tym volbam aj naozaj isiel... az potom sa mozme hrdo bit do prs
to je sice pravda,ale moznosti moc neni,osobne si nejaku tetu ako velitela ozbrojenych zloziek neviem celkom predstavit
btw prezidentske .. pred piatimi rokmi to boli moje posledne volby ... a volil som z davom gasparka .. akoze mensie zlo .. a ako to dopadlo ... preto mam obcas pocit ze nevolit je lepsie ako volit
...hmm