ppotom tom den, dva slapalo normalne a na treti den mi to z nicoho nic zacalo tzv.: PRETAHOVAT
ja len ci to bude stat aj naake love...
brudick...da sa podla necoho orientovat? (vzdialenost prehadzovacky od kazety alebo neake vychylenie...) alebo musim jednoducho skusat.
tento problem som isteho casu riesil aj ja - v zabere (spravidla v kopcoch) mi akoby prehadzovalo na jednom prevode. Bol naznaceny prevod, ale hned retaz klesla na povodny prevodovy stupen. Neprijemny pocit, akoby krok do prazdna. Chodil som po servisoch, ale tam to neporiesili. Odborne pohlady na patky a pod. samozrejme boli
Pohraj sa stym, malo by to zabrat.
Keď som si spätne po roku- dvoch vyhľadal sovje príspevky, mal som chuť to popremazávať. Neviem ako ma vnímali kedysi v začiatkoch , no skús si prečítať tie najstaršie príspevky už teraz a zamysli s nad významom. A hlavne to che prax, prax, prax ....
A stavím sa že denny s tým pôjde do servisu tak či onak.
a potom vitazoslavne napisete,ze to moze byt patka...
koniec
Btw ked uz sme pri tych mojich "tragickych" postoch,napisal som,ze to moze byt ramienko,patka atd a vy ma sprdnete ako keby som vam neviem co urobil a potom vitazoslavne napisete,ze to moze byt patka...
Stačí si pozrieť zopár tvojich príspevkov a priemerný IQváč vie o čo ide. Ale neboj nie si sám. hehe
TO . Denni problem moze byt aj ohnuta pätka. Takze nedaj na rady a supni to do servisu. Aby si nenarobil viac skody ako uzitku
Šuhajko najvyšší čas zbehnúť do aspoń priemerného servisu. Už sa tu veľa popísalo a nič nevyriešilo. Akurát pribúdajú múdrosti majstrov, že Winprogdel. hehe