cafte minuly rok som spadol na boarde a mam vyhnuty stavec a este mi zistili skoliozu. Stavec pri krizoch mam vychyleny o 5mm a prisli mi na to az teraz po roku niekedy mam strasne bolesti v krizoch a pravdepodobne ma caka operacia . Budem moct potom este bikovat ? ja viem ze nie ste doktory ale mozno tu mal niekto podobny problem tak mi poradte a pripadne ci nepoznate nejake cviky na to
Urcite by som to nechala rehabilitovat pod odbornym dohladom...nie je to sranda..
Mna sice raz seklo,ale tak,ze ma museli napravat,pichli mi do chrbtice injekciu a bola som dlho PN..
Ale neboj,bike odporucaju aj pre inych marodov,skombinuj to s plavanim
Ziadna kasa sa neje taka horuca ako to vyzera a pamataj "vzdy moze byt aj horsie"
A este nieco,ja som robila 7 rokov karate a odislo mi koleno..zakazali mi neaky cas trenovat,porevala som si riadne,trochu oddychla a vrhla som sa trenovat zas..koleno stiahla a bolo...nepoddala som sa..treba verit...aj ked nebudes majster sveta...
dik ze si ma aspon trochu utesila . omg to su ale doktory ktori si az po roku vsimli na snimku ze mam posunuty stavec ale som odisiel od mojho ortopeda a zajtra idem do ziliny dufam ze tam su schopnejsi a nebudem musiet ist pod noz
Vitaj v klube tento problem s poskodenou platnickou riesim uz 20 rokov musim poklopat posledne styri roky mam ako tak pokoj ale platnicka sa sem tam ozyva. Ako mi ortoped povedal " toto je nezvratny stav a bude to len horsie". Takze riadim sa pokynmi co som dostal : vyhybam sa tazkej praci v predklone alebo inych neprirodzenych polohach, pri akomkolvek pocite ze to nieje na mieste, odcvicim cviky co ma naucila jedna pekna rehabilitacna sestricka ( dakujem) a zatial je to OK. Podobny pripad ako ty ma z partie Matel a ten sa operacii nevyhne asi. Bikovat s tym budes moct bez problemov ( Matelovi to lekar nezakazal ). Tak drzim palce aby si to rozchodil cim skor.
diki za rady ja len dufam ze ma ta operacia obide lebo moj ortoped je smej tak preto idem do ZA zevraj tam je lepsi . a drotar ako silno ta to boli ? pretoze mna ked to zacne boliet tak chodim skrceny ako 90 rocna babka a nohu taham za sebou . rano je to este ako tak pohode ale ked sa zacnem hybat tak sa to neda vydrzat
No vidis operacia je az posledna a krajna vec.Kolegu operovali v NZ a chudak uz je na invalidnom.Som mu hovoril aby nesiel do toho dedinskeho spitalu.Je na tom to este horsie ako predtym.
M@to ten postoj sa vola "lordoza" mna ked to naposledy bolelo tak bolest vystrelovala az do praveho lytka cez sedaci sval. Symptomi ako tvoje.
Triki mozno mas vela nagooglene ale rozbity stavec a skusenosti mam ja. Clovek nieje jasterica ktorej dorastie odtrhnuty chvost. Az by nejaka ozonova terapia ( najvecsi jej vyznam je v zlepseni prekrvenia oblasti, ale to iste ako scitany clovek vies ) pomohla tak vypnem komp a idem si ju nechat aplikovat, aby som bol v technickom stave ako pred 20 rokmi. A uz vobec ti neprajem aby si mohol o takychto skusenostiach rozpravat z vlastnej skusenosti.
aj mna to tak bolelo ale bolest isla iba do kolena ked som stal inac ma to nebolelo a teraz ma to tam uz neboli. to bolo na pravej strane , a na lavej ma to zacalo pred 3 dnami boliet ako v ten den ked som spadol hnusna bolest ktora je este silnejsia ked sa skusim predklonit alebo ked napnem chrbtove svaly
Tu bolest sposobuje tlak vychylenej platnicky na nervy. Nervy potom blokuju svalove partie na chrbte ( preto ten zvlastny postoj ). Ak je trvalejsie dojde k zapalu nervov a to je pripad ktori som riesil tri mesiace. Ak je to zle tak operaciou uvolnia tlak a spodny a horny stavec zablokuju klietkou. Dokonca existuju aj nahrady platniciek. Ale to ti lekari urcite vysvetlia lepsie ako ja. Tak skore uzdravenie.
uz som prisiel od ortopeda , ten mi povedal ze vychylena platnicka je vrodena chyba a nie je sposobena padom ako si mysleli doktory u nas . Budem chodit za tyzden na rehabilitaciu a malo by to prestat . A boli ma to preto lebo zase prudko rastiem .
dufam ze uz vela nevyrastiem lebo uz terazm mam 182cm a bike mi je pomaly maly
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mna sice raz seklo,ale tak,ze ma museli napravat,pichli mi do chrbtice injekciu a bola som dlho PN..
Ale neboj,bike odporucaju aj pre inych marodov,skombinuj to s plavanim
Ziadna kasa sa neje taka horuca ako to vyzera a pamataj "vzdy moze byt aj horsie"
A este nieco,ja som robila 7 rokov karate a odislo mi koleno..zakazali mi neaky cas trenovat,porevala som si riadne,trochu oddychla a vrhla som sa trenovat zas..koleno stiahla a bolo...nepoddala som sa..treba verit...aj ked nebudes majster sveta...
pekne chod do MFN Martin,MUDr. Krátky to je pán doktor čo sa týka chbtice
on ti povie či treba rezať ale neunáhli sa v tom
Fyzicky poskodenu platnicku ziadna terapia neopravi
Triki mozno mas vela nagooglene ale rozbity stavec a skusenosti mam ja. Clovek nieje jasterica ktorej dorastie odtrhnuty chvost. Az by nejaka ozonova terapia ( najvecsi jej vyznam je v zlepseni prekrvenia oblasti, ale to iste ako scitany clovek vies ) pomohla tak vypnem komp a idem si ju nechat aplikovat, aby som bol v technickom stave ako pred 20 rokmi. A uz vobec ti neprajem aby si mohol o takychto skusenostiach rozpravat z vlastnej skusenosti.
dufam ze uz vela nevyrastiem lebo uz terazm mam 182cm a bike mi je pomaly maly