MSI 970A-G45
Fortron/BlackPower FSP zdroj 550W, APFC, 85+
AMD, Phenom II X4 975 Black Edition
Kingston 3x2GB DDR3 pamäť 1600MHz CL9 Hyper X XMP
LG Blu-ray BH10LS30 LS
Sapphire HD 7870 Oc
Chladic Coolermster V8
2 krat Hdd
Ku grafike pisali, ze ma byt zdroj minimalne 500W. Mam 550W s vysokou ucinostou no moze byt uz vyzity? Kupovany august 2011.
Co s tyka dat a ich spolahlivosti .. SSD je v zasade spolahlivejsie, co sa tyka integrity, ale stale hrozi sudden death. Ale to hrozi uz viac menej aj u dnesnych HDD. Zial. Jedina cesta su zalohy
Tie su kapanek drahsie ale ako cestovnu zalohu mam nejake lacnejsie 1TB ssd a funguje bezchybne
Tak ako posu vyssie hdd ma zmysel fakt len ako velkokapacitna zaloha
Do 1TB ries bud nvme alebo sata ssd
Pri dnesnych cenach nieje o com
Inak zatim asi naj pomer cena/kapacita SSD som videl patriot 960gb za cca 80e
A zmienil som, ze to ma byt budget PC, ano?
Cenu SSD mozno ovplyvni aj nova technologia zapisu u HDD, tam sa chcu dostat az do 40TB, a s heliom samozrejme
Ako pise Ito, bavime sa stale o lacnych consumer ssd.
Pisal som niekde ze su to highend ssdcka? Kua Lto uz aj ty mas potrebu domyslat si nieco co nikde nebolo napisane?
Ja len pisem o tom ze su trochu drahsie....
Btw. Do applu oen tak hocijake ssdcko nenapchas a zeovna samsungy su jedny z tych kompatibilnych, to je jediny dovod preco ich tam mam
edit: za trest som dostal FoP
Uprimne neberiem samsung za nic uzasne ale fakt je ze gigabyte ssdcko mi jablko proste nezoberie ako interny disk, len ako externy
Jedine co som tych chcel povedat bolo ze pouzivam rozne znacky ssd diskov, rozne druhy a rozne cenove kategorie a vsetky funguju bez problemov
weexo: SSD