MSI 970A-G45
Fortron/BlackPower FSP zdroj 550W, APFC, 85+
AMD, Phenom II X4 975 Black Edition
Kingston 3x2GB DDR3 pamäť 1600MHz CL9 Hyper X XMP
LG Blu-ray BH10LS30 LS
Sapphire HD 7870 Oc
Chladic Coolermster V8
2 krat Hdd
Ku grafike pisali, ze ma byt zdroj minimalne 500W. Mam 550W s vysokou ucinostou no moze byt uz vyzity? Kupovany august 2011.
bedo to chcem objednat pre deti do detskeho domova kvoli tomu distancnemu ucenu,ci ako sa to vola.....sikovna vecicka inac
Uz mi konecne vysvetlis, co si pod "poriadnym UHD/4K" predstavujes? Lebo pokial zoberiem hlavnu funkciu HTPC, co je "home theatre", resp. playback, tak ti UHD/4K s prehladom spracuje akekolvek moderne IGP. Jediny problem moze byt prehravanie 4K BD, resp. jeho DRM, ktore vyzaduje Intel Kaby Lake alebo novsi, ale aj tu ti staci IGP.
Co sa poriadneho 4K tyka. Max co som zatial na tom daval bolo 2h BDRip cca 20GB film. Nemam dobry audio system, cize co sa spracovania zvuku tyka, tak neviem nic viac povedat. Video slo velmi pekne. Aj ked ja nie som vobec narocny divak.
Jedine co som si vsimol, tak AMD sa nekamarati s nejakym kodekom vo VLC a objavuju sa mi take velmi nepatrne sekania v prehravani. Iny prehravac to vyriesil.
clxno1 prezrad,ze ty si iba taky pasivny uzivatel,lebo ked toto citaju teh guys,tak sa iba smeju...... 99% userov na SVK pouziva stale AVI a narkozu,hnojku
ale pohoda, pred 15timi rokmi skoncila edidacia? no to su mi sakra novinky? ked som 1x zbehol do bis audia do BB,tak nikto v tej dobe ani len netusil o nejakej edidacii AVRiek,HTPC,GPU streamingu a to sa pisal rok cca 2007-2008? prave to boli zaciatky,ked nikto o tom nic nevedel, az maadshi s jeho madVRkom,AVS ppl,iba par ludi, lebo ani v dnesnej dobe si nikto nekupuje AVR za 1000-3000€ aby pozeral/pocuval Atmos,lebo na to musis mat poriadny ekosystem, hlavne zdroje,poriadny internet,TV/projektor atd. a hlavne dobry HW, az 3xxx,RNDA2 toto prelamuje
navyse stale posielam audio skrz GPU do AVRka, tak to teda skoncilo? tie metadata musis nejako poslat
to je stale dokolecka ta ista otazka: pride zakaznik do obchodu a chce TV
a toto nech citaju obchodnici: jeho otazka by mala prva zniet:
1.strop cenovy
2.pozerate TV vacsinou den a ci noc?
3.pozerate filmy/serialy alebo iba satelit/IPTV
4.sport?
atd atd atd a z toho ma obchodnik vybrat IPS/VA/OLED
a toto je to iste,ze preco stale pouzivam htpc, lebo mi to pride ako najlepsi system na pozeranie, viem,ze existuje shield,ale ja som nurac obecny,stale nuram
PS: Netusim, co je narkoza a hnojka.
lapaloma: ale dufam,ze aspon kable k reprakom mas min. za 500e
slovensko je taka diera pre ostatny svet,pre ktorych sa vyrabaju premiove veci,ze az
par ludi si moze dovolit a ostatni nech si pozeraju 3pixelove sracky v avi este aj teraz
howgh
clxno1aky otlak? len davam veci na pravu mieru.........
Clanok o pricinach vypadku google a jeho sluzieb. V skratke .. nasadili novy system limitov a zakazali tym pristup sami sebe
tak na to treba kumst
chcel by som pocut argumenty zodpovednych / testerov ...
a tak oni odstrelili vsetkych okrem US
zodpovedni vedia presne co sa stalo (ta nula mohla byt / bola kdesi zadratovana / nastavena) - akurat by som nechcel byt v ich kozi