že to trebalo viac zdôrazniť, že pokiaľ budú iný (v obrázku motorkári) viac poškodzovať les ako cyklisti, tak neprestaneme chodiť. z obrázku to vyzerá akoby si nas dával do kopy s motorkármi
A to je ako co? motorkarov v lesoch nemusim a preco nie CHKO?Podla mna je fajn ze je to chranena oblast,ze si to vazime,akurat treba zlegalizovat a zvysit pocet cyklotras.Inac s tymi motorkarmi si moc nepomozeme... A este ako tym bojujete proti politikom???
Hmm.. čo tým dosiahneš? asi nič.. iba poukážeš nato, že bikeri sú vlastne tupci. aj ja budem porušovať tento zákon ale tak určite nebudem súhlasiť s rušením chránených uzemí. s takouto formou protestu určite nesúhlasím.
A čo sa tých motorkárov týka osobne pár poznám a sú to v poho ľudia ktorí tiež len chcú vybehnúť do lesa. síce viac poškodzujú les a ich jazda pácha viac škôd ale určite je to lepšie ako vyrúbanie polovice lesa pre drevo, ktoré vyvezieme do poľska za 10 percent ceny.
Jedine riesenie je dohodnut sa na cyklotrasach a bicyklovat tam kde je to povolene.
Devastaciou CHKO len dokazujes, ze si rovnako sprosty ako ti co ten zakon schvalili.
nemam nic proti motorkarom problem v BS je ten ze CHKO nevie vyclenit ziadny priestor kde by si mohli zrealizovat trat pretoze su tam taky ludia ktory su vyslovene proti takemu to sportu...ale najdu sa tu taky /lesaci / ktorym vadia aj cyklisti.... Hlavne ze lesne stroje a prace v lese su cisto ekologicka zalezitost... Takze vy z okolia neviete aka je to tu radost a chut jazdit ci uz na bike-u alebo motorke ked su tu zaujaty ludia ktory sedia iba na tych tucnych zadkoch v kancli...
ja tych sk... motorkarov NEZNASAM! mi robia nervi ked som na nejakej bike ture a vidim ako sa prehanaju a nicia lesi
kopti navrhujem obsahovú kontrolu tvojich príspevkov, najlepšie tvojou učiteľkou slovenčiny pravdepodobne by dopadla ako tá v Obecnej škole
k téme: v prvom momente som bol tiež zdesený obrázkom, vysvetlil som si ho tak ako aj všetci ostatní. Otázka do BŠ - už vám reálne niekto bránil jazdiť? Ak áno, prečo sa s nami nepodelíte o dojmy.
ja tych sk... motorkarov NEZNASAM! mi robia nervi ked som na nejakej bike ture a vidim ako sa prehanaju a nicia lesi
kopti navrhujem obsahovú kontrolu tvojich príspevkov, najlepšie tvojou učiteľkou slovenčiny pravdepodobne by dopadla ako tá v Obecnej škole
k téme: v prvom momente som bol tiež zdesený obrázkom, vysvetlil som si ho tak ako aj všetci ostatní. Otázka do BŠ - už vám reálne niekto bránil jazdiť? Ak áno, prečo sa s nami nepodelíte o dojmy.
nas este nechytili ale jedneho bikera nahanali lesaci na LADE NIVE a boli ozraty v aute a chceli ho byt a cyklista mal 65 rokov...je podla vas toto od CHKO normalne??? treba s tym nieco spravit...a tu v BŠ nedaju nam na jazdenie ziadnu cestu....takze musime ich troska vyprovokovat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
OMFG, to si naozaj taky primitivny chudak, ze lepis niekde hentaku kolaz s motorkarmi, bajkermi a preskrtnutym symbolom CHKO???
A čo sa tých motorkárov týka osobne pár poznám a sú to v poho ľudia ktorí tiež len chcú vybehnúť do lesa. síce viac poškodzujú les a ich jazda pácha viac škôd ale určite je to lepšie ako vyrúbanie polovice lesa pre drevo, ktoré vyvezieme do poľska za 10 percent ceny.
Ked robis cokolvek proti zakonu, je to trestne.
Jedine riesenie je dohodnut sa na cyklotrasach a bicyklovat tam kde je to povolene.
Devastaciou CHKO len dokazujes, ze si rovnako sprosty ako ti co ten zakon schvalili.
my motorkari a cyklisti sme za zrusenie chko
kopti navrhujem obsahovú kontrolu tvojich príspevkov, najlepšie tvojou učiteľkou slovenčiny
aj ked tu ucitelsku kravu neznasam
kopti navrhujem obsahovú kontrolu tvojich príspevkov, najlepšie tvojou učiteľkou slovenčiny