no ja som si toho tiež užil prvý tyždeň, než som do toho prišiel. zastavoval som pred jednou lavičkou kde sedeli ľudia a som zabudol na spd .. som sa len prevalil na bok a tý ľudia sa šli popukať od smiechu. teraz to už našťastie mám v krvy a ide to už podvedome
no ja som si toho tiež užil prvý tyždeň, než som do toho prišiel. zastavoval som pred jednou lavičkou kde sedeli ľudia a som zabudol na spd .. som sa len prevalil na bok a tý ľudia sa šli popukať od smiechu. teraz to už našťastie mám v krvy a ide to už podvedome
mam tu istu skusenost druha jazda isiel som odopnut psovy voditko aby si pobehal sam a nemusel sa motat okolo bicykla a nestihol som odopnut lavu nohu a uz som sa valal v blate pes vyhukany ze co robim ale v podstate som to cakal ze sa to raz stane
a uplne najlepsie bolo, ked som vypol nohu a vaha isla na opacnu stranu
a to, ze pri tom boli divaci, to je snad jasne...bez tych sa to nestava
tak mna to vsetko este len caka
drzte my palce!!!
drzte my palce!!!
jedine co mozem poradit - mne to pomohlo - nastavit ich na lahsie odpinanie, takmer najlahsie odopinanie
cochvila budem aj ja spdeckovi.... moc mi to na sebavedomi nepridava
to root: tato tema nema byt v to***** O hocicom ale Strasidelne...
Pekne sa to rozbieha. Inak ja mam tie pedale nastavene od zaciatku uplne nalahko ale hold stalo sa
Pekne sa to rozbieha. Inak ja mam tie pedale nastavene od zaciatku uplne nalahko ale hold stalo sa
drzte my palce!!!
jedine co mozem poradit - mne to pomohlo - nastavit ich na lahsie odpinanie, takmer najlahsie odopinanie
to uz mam tak nastavene (na najlahsie odpinanie) tak uvidim co to spravi
Samozrejme nebol som vynimkou a tiez som mal "otukane" kolena ako male dieta
samozrejme na zaciatku pada vacsina, ja som sa vyvalal v zihlave a potom sa chladil v potoku a potom tyzden liecil kvalitnu nadchu
ostatni ste hnile hrusky
ostatni ste hnile hrusky
Tiež som kôli SPD tuším ešte nespadol (ani keď som začínal) i keď k tomu už veľakrát nebolo ďaleko. To s tými hruškamy máš pravdu !