Lubos Lom, 57 rokov, po tazkej zakernej chorobe. Cyklista. Profesional, kusok po Milanovi Jurcovi a Jirkovi Skodovi. Ucastnik OH 1988 (bodovacka na drahe a preteky jednotlivcov) , ako profi 3x startoval na Gire, 2x na Vuelte.
Spomente si na neho, ked Stepan Straka pocas prenosu Paris-Roubaix bude spominat najdlhsi solo unik...
Smutné, zrovna pred týzdňom ma napadlo ako asi dopadla experiment. liečba v SRN pred rokom keď sa robila tá zbierka. Dával som o nej tu na fórum info (a prispel nejaký eurom)
Podľa časopisu Semana našli Hawkinsa mŕtveho v hoteli v kolumbijskej Bogote. Skupina tam mala vystúpiť na hudobnom festivale.
čo sa asi stalo? 50 ročný chlap len tak zomrie v Bogote ...
Rocková skupina to oznámila na Twitteri, podrobnosti o príčine úmrtia však neposkytla.
hádam v tom neboli drogy,hmm
presne pred tyzdnom som sa rozpraval s kamaratkami, ci by so mnou nesli na koncerty FF a Metallica. zial, bez neho to uz nebude ono. ale aj tak urcite pojdem. takto som prisiel aj o koncert Roxette.
takže je to tak-ďalší,ktorý odišiel predčasne:
V piatok zosnulý bubeník Foo Fighters Taylor Hawkins mal v tele stopy 10 rôznych psychotropných látok a liekov. Oznámila to kolumbijská prokuratúra na základe predbežnej analýzy moču hudobníka. Príčina smrti zatiaľ nie je známa.
Analýza objavila stopy marihuany, opioidov, antidepresív a benzodiazepínov. Súdni lekári naďalej pracujú na „úplnom objasnení okolností, ktoré viedli k (Hawkinsovmu) úmrtiu,“ dodala prokuratúra.
Krátko pred smrťou sa bubeník podľa agentúry AFP sťažoval na bolesť na hrudi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://cnn.iprima.cz/zemrela-sally-kellermanova-proslavila-ji-role-vrchni-sestry-v-m-a-s-h-81919
Spomente si na neho, ked Stepan Straka pocas prenosu Paris-Roubaix bude spominat najdlhsi solo unik...
RIP
Moja najoblubenejsia kapela, 3x som si ich bol pozriet nazivo :/
https://youtu.be/NWU33fvPxd0
čo sa asi stalo? 50 ročný chlap len tak zomrie v Bogote ...
Rocková skupina to oznámila na Twitteri, podrobnosti o príčine úmrtia však neposkytla.
hádam v tom neboli drogy,hmm
V piatok zosnulý bubeník Foo Fighters Taylor Hawkins mal v tele stopy 10 rôznych psychotropných látok a liekov. Oznámila to kolumbijská prokuratúra na základe predbežnej analýzy moču hudobníka. Príčina smrti zatiaľ nie je známa.
Analýza objavila stopy marihuany, opioidov, antidepresív a benzodiazepínov. Súdni lekári naďalej pracujú na „úplnom objasnení okolností, ktoré viedli k (Hawkinsovmu) úmrtiu,“ dodala prokuratúra.
Krátko pred smrťou sa bubeník podľa agentúry AFP sťažoval na bolesť na hrudi.
Niekto z publika zaskoci...