Je pravda, že Slovensko je extrémne polarizované. Ľudia sú ochotní pomaly ukrižovať za iný názor než je ten ich. A zdá sa, že nezáleží na tom, kto má pravdu. Dôležité je držať sa toho, čomu veríme, zbierať za to lajky a patriť k "našim ľuďom" s rovnakým názorom – to je naša nová rodina. A tak môžeme ísť kludne aj proti skutočným priateľom, ktorých máme, a občas aj proti rodine – veď sa zmenili na fašistov alebo dezolátov, tak si nič iné nezaslúžia... alebo áno?
A naozaj teraz neobhajujem Majskeho.
Ruská hybridná vojna odviedla vynikajúcu prácu. Ak sa my sami nespamätáme, nikto to za nás neurobí.
osobne vnimam tuto temu tak ze sa sem postuju zomreti ktory urobili pre spolocnost nieco uzitocne a dobre. Proste odpocivaj v pokoji nepovies hocijakemu gaunerovi. Nech si ho ucti jeho vlastna rodina.
Hádate sa tu o exkremente. (marhuli) fixska oznámila skutočnosť. Srsen vyjadril nesúhlas. fixska zješitnela. Jezus podpichol. Ten, ktorý sa nekomentuje, toho nekomentujem. fixska sa urazila. Srsen pritvrdil.
Akceptujte rôzne názory. Toto je môj.
Môj názor na neho je zmiešaný, ale viac pozitívny... Tísíce ľudí odrbal, ale my sme odrbali jeho - o cca pol Mio slovenských, čo sme mu dlhovali za nájom priestorov a odsťahovali sa. Firmu sme umŕtvili, nepoložili, ani nedali do konkurzu, tak ich nemohol ani daňovo odpísať...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A naozaj teraz neobhajujem Majskeho.
Ruská hybridná vojna odviedla vynikajúcu prácu. Ak sa my sami nespamätáme, nikto to za nás neurobí.
Kazdopadne J.M. nech zhori v pekle.
Niesom dezolát a aj tak ma ich krach stál cez 1mil korún, z ktorých som dostal domov po 8mich rokoch cca 30%./stavebné práce/
Akceptujte rôzne názory. Toto je môj.
Môj názor na neho je zmiešaný, ale viac pozitívny... Tísíce ľudí odrbal, ale my sme odrbali jeho - o cca pol Mio slovenských, čo sme mu dlhovali za nájom priestorov a odsťahovali sa. Firmu sme umŕtvili, nepoložili, ani nedali do konkurzu, tak ich nemohol ani daňovo odpísať...
Meno mi nic nehovorilo a musel pomoct google. Teraz uz viem (moj oblubeny klip).
Akurát teraz, teda od 20:00 na rádiu FM zaradili mimoriadnu reláciu, rozhovor so Stankou a hudba podľa jej výberu.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Pán Hričovský odpočívajte v pokoji.