V SME-cku museli vypnut diskusiu, lebo nikto nanho nemal pekneho slova. Este predtym niekto sithol napisat velku mudrost: Zi tak, aby SME nemuselo vypinat diskusiu pod clankom o tvojej smrti.
Nechapem pokrytectvo “ niektorých “ … to , že majú na niekoho názor aky majú , nezmenia ho ani po jeho smrti . Keď si myslia , že bol ***** za života , neviem prečo by sa to malo meniť jeho úmrtím … skôr je to prejav ich nemenných názorov , pevného charakteru a nie falošnej pretvárky .
A to tvoje klišé “ nesúďte , aby ste neboli súdený “ je z biblie ? Bo ja sa držím , “ zub za zub , oko za oko “ .
Síce boli aký boli...ale čo tu niektorí predvádzate je už nechutné, sa mi zdá že téma politika sa presunula sem.
Nesúďte, aby ste neboli súdení...
Milujem túto falošnú humanitu. Súdení a hlavne odsúdení už nestihli byť. Skús ale to, čo tu hovoríš, povedať napr. rodinám s malými deťmi, ktorých o bývanie pripravil Trnkov a Kočnerov podvod vo veci Glance House v Bernolákove, alebo dedičom rodiny Arkenbergerovcov v Nitre, ktorí sa k svojim pozemkom vôbec ani nedostali, lebo ich o ne obral mečiarovský privatizér, pričom toho pre zmenu o ne pod vyhrážkami smrti pripravil iniciovaním “konkurzu” starý Bödör ešte v druhej polovici 90-ych rokov. Ale viem, Ty konkrétne máš krátku historickú pamäť a pocit komunistického sentimentu je u Teba veľmi silno vyvinutý. Pamätám si to, lebo som na jednu takú Tvoju ódu na komunizmus dávnejšie reagoval.
Prajem pekný zvyšok víkendu všetkým a pokojné sviatky. Treba zaspomínať na svojich blízkych, ale nemôžeme o zloduchoch hovoriť v rukavičkách len preto, že sú mŕtvi.
Vidím že viacerí ste túto tému nepochopili, resp. poňali dosť nešťastne. Ale ak je toto miesto na vynášanie osobných súdov nad mŕtvymi a prianie smrti živým (bez ohľadu na to komu) tak je toto ďalšia téma ktorú si vyhadzujem zo sledovaných. Aspoň si ju premenujte nech nie ste OT.
Fórum už dlhšiu dobu stráca na kvalite
Bozie mlyny ...
Karma je zdarma
Tvrdit 'o mrtvych len dobre' povazujem za nespravne,alibizmus/pokrytectvo/pstrosizmus
Niektorych by som do RIPeace nespomenul
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.aktuality.sk/clanok/Cau8LeX/zomrel-miroslav-bodor-otec-znameho-oligarchu/
A to tvoje klišé “ nesúďte , aby ste neboli súdený “ je z biblie ? Bo ja sa držím , “ zub za zub , oko za oko “ .
..a ak ho na druhy svet predbehne Putin, budem musiet kupit dalsiu flasu
Milujem túto falošnú humanitu. Súdení a hlavne odsúdení už nestihli byť. Skús ale to, čo tu hovoríš, povedať napr. rodinám s malými deťmi, ktorých o bývanie pripravil Trnkov a Kočnerov podvod vo veci Glance House v Bernolákove, alebo dedičom rodiny Arkenbergerovcov v Nitre, ktorí sa k svojim pozemkom vôbec ani nedostali, lebo ich o ne obral mečiarovský privatizér, pričom toho pre zmenu o ne pod vyhrážkami smrti pripravil iniciovaním “konkurzu” starý Bödör ešte v druhej polovici 90-ych rokov. Ale viem, Ty konkrétne máš krátku historickú pamäť a pocit komunistického sentimentu je u Teba veľmi silno vyvinutý. Pamätám si to, lebo som na jednu takú Tvoju ódu na komunizmus dávnejšie reagoval.
Prajem pekný zvyšok víkendu všetkým a pokojné sviatky. Treba zaspomínať na svojich blízkych, ale nemôžeme o zloduchoch hovoriť v rukavičkách len preto, že sú mŕtvi.
Fórum už dlhšiu dobu stráca na kvalite
Bozie mlyny ...
Karma je zdarma
Tvrdit 'o mrtvych len dobre' povazujem za nespravne,alibizmus/pokrytectvo/pstrosizmus
Niektorych by som do RIPeace nespomenul