Zaujímalo by ma akú najmenšiu rýchlosť Vám meria tachometer(uvedte aj typ)
Ide o to že keď ho tlačíte cez "neschodný" terén tak aby meral aj pri chôdzi.
Ja mám 10 ročný cateye a tomu sa moc nechce merať(musím ísť skoro poklusom)
mno ja mam longus beta 3 mne to ukazuje nieco okolo3,5 potom uz nie ale zistil som ze aj ked mi neukazuje aktualnu rychlost tak celkove km aj priemernu rychlost zaratava
pozn. pochybujem ze su tachometre co ukazuju aj pod 3 lebo ta doba odkedy sa stretnu tie dva magnety je kazdy krok ina a mohlo by to byt ze 1raz ti ukaze 2,5 a druhy 3,4 a tak je to len moja teoria a myslim ze mi je zbytocne pozerat sa kolko idem vedla bicykladôlezite je ze mi to zaratava aj do dst aj do avg
Moje vzpomienky na elektrotechniku hovoria, ze indukcia je zavisla na vzdialenosti snimaca, intenzite pola a rychlosti pretinania silociar. No a potom svoju ulohu mozu zohrat aj straty na vedeni t.j. korodovane kontakty alebo spoje. Takze daj si tam konsky magnet, nechaj aby snimac trocha suchal a daj si pozlatit kontakty (v Kosiciach je teraz napredaj 14 kg lacneho zlata). Az to budes mat tak ti to bude snimat aj cuvanie.
Pipolar, tlacenie biku hore kopcom je pre teba taka vyznamna a dlhotrvajuca cinnost, ze ti to ovplyvnuje celkovy vysledok?
Nie je v tom nič vedecké ani významné len chcem vedieť koľko km nachodím napr. pri výjazde na Minčol cez Turie je to cca.30min(na konci lesnej cesty je lesný chodník kde už musiš šlapať a miestami aj nosiť)
O nič iné nejde.
A keď už sme pri tom nosení biku na pleci nelámu sa vám košíky na fľašu
pri tom opieraní o telo? Mne sa už raz zlomil. Videl som taký ktorý bol pripevnený tak že sa dokázal uhnuť na bok( viem že je to blbo vysvetlené ale lepšie je to vidieť naživo)
Keby len kosik, horsia vec ak sa ti zlomi (poskodi) navarok na kostre v rame. Cize treba pouzivat kaviltne kosiky a spolahlive sroby alebo si kupit camel.
Moje vzpomienky na elektrotechniku hovoria, ze indukcia je zavisla na vzdialenosti snimaca, intenzite pola a rychlosti pretinania silociar. No a potom svoju ulohu mozu zohrat aj straty na vedeni t.j. korodovane kontakty alebo spoje. Takze daj si tam konsky magnet, nechaj aby snimac trocha suchal a daj si pozlatit kontakty (v Kosiciach je teraz napredaj 14 kg lacneho zlata). Az to budes mat tak ti to bude snimat aj cuvanie.
jj, mas pravdu, ale iba ciastocne, lebo tam nieje cievka ale jazicek, funguje to ako rele, a "tachac" pocita impulzy(zopnutia) za urcity cas...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pozn. pochybujem ze su tachometre co ukazuju aj pod 3 lebo ta doba odkedy sa stretnu tie dva magnety je kazdy krok ina a mohlo by to byt ze 1raz ti ukaze 2,5 a druhy 3,4 a tak je to len moja teoria a myslim ze mi je zbytocne pozerat sa kolko idem vedla bicykladôlezite je ze mi to zaratava aj do dst aj do avg
Longus-3
No, tak to si este asi nejazdil poriadny teren
O nič iné nejde.
A keď už sme pri tom nosení biku na pleci nelámu sa vám košíky na fľašu
pri tom opieraní o telo? Mne sa už raz zlomil. Videl som taký ktorý bol pripevnený tak že sa dokázal uhnuť na bok( viem že je to blbo vysvetlené ale lepšie je to vidieť naživo)
jj, mas pravdu, ale iba ciastocne, lebo tam nieje cievka ale jazicek, funguje to ako rele, a "tachac" pocita impulzy(zopnutia) za urcity cas...