Knihy su to naj co som kedy cital. Serial je fajn, ale tie zmeny co tam urobili obcas nadavali zmysel a pocit ako v knihach som zazil dost pomenej.
Napr, preco ich nevolali Trisolarani ako v knihach, ale San – Ti( co je cinsky preklad)? Tiez tam bolo akoby z jednej postavy urobene viac a este z nich urobili kamaratov..wtf?
Snad bude druha seria, lebo to bude cim dalej tym viac lepsie, teda, ak to zas takto nedopletu.
Spoilujes jeden z naj zaberov z toho serialu.
Keby som tu prvu cast nevidel, asi by som ti nebol vdacny, ze som ten paradny zaber uvidel na low res fotke vo fore. Mozes oponovat ako chces, je to bezohladnost.
Ale k veci. Za serial som strasne rad, po sklamani Nadacie a zatial nevyraznych 3 telesach je toto velke zadostucinenie a najdostojnejsia adaptacia videohry, aku som videl. Hry som hral 3, 4 a New Vegas. 4ka je moja najoblubenejsia hra vobec a prave na nu sa to cele dizajnovo aj najviac ponasa.
Mam este 3 casti, davkujem pomaly, 1 cast na den
Este k tomu Problemu 3 telies, davnejsie tu bolo jeho nepochopenie (konkretne toho, ze tento problem nema analyticke riesenie)...pekne vysvetlene Neilom deGrasse Tyson. Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Fallout som pozrel na 3x. Proste ma to chytilo a po 3 večeroch, som pozrel všetkých 8 dielov. Som rád, že Prime Video vypustí všetky diely naraz. Teším sa na druhú sériu. Snáď bude pokračovať v meste (New Vegas), ktoré bolo na konci seriálu vidieť. Inak hry som nikdy nehral. Čo som ale čítal recenzie a rozbory, tak film je voľným pokračovaním po udalostiach v hrách.
Taktiež som si pozrel aj obe série Halo. Tu som taktiež hry nehral, takže nemôžem porovnávať. No hráči sa sťažovali, že seriál nemal s Halo nič spoločné. Mňa bavili obe série a seriál som si užil. Sral ma len fakt, že na každý diel, som si musel týždeň počkať.
Ďalší skvelý seriál na Skyshowtime, je Tulsa King. Stallone tu hraje mafiána, ktorý musí začať od začiatku vo vyhnanstve. Na fórach som našiel informácie, že by sa mala chystať aj druhá séria.
Na Prime Video som videl ešte 2 série seriálu Reacher. Ten seriál bol nabitý akciou snáď v každej jednej epizóde. Fakt super, veľmi som sa pri tom bavil. Seriál bol natočený podľa kníh o Jack Reacher-ovi od spisovateľa Lee Child. Tých kníh je 29. Preto verím, že ešte nejaké tie série budú natočené.
Fallout - zatial som videl 1. diel a veru akosi ma to neberie (hry som nehral)
Halo - videl 1. seriu a celkom fajn, urcite pozriem aj druhu (hry som nehral)
Tulsa King - fajn, to ma bavilo, druhu seriu (ak bude) si urcite rad pozriem
Reacher - prva seria celkom usla a tesil som sa na druhu, ale ta sklamala. Prva seria bola super do 2/3 (nepamatam si to presne), zaverecne diely ma trochu sklamali. Druha seria tiez zacala dobre, ale od polovice ma to akosi nebavilo, strasne sa to uz odtrhalo od reality.
Teraz mam rozpozerane Tokyo Vice, prva seria bola super, druha sa po 3 dieloch tvari tiez dobre.
Vysvetli mi niekto, ako moze mat Battlestar Galactica tak dobre hodnotenie na CSFD (84 %)? Nedokazal som dopozerat prvu seriu... Zjavne to nema byt parodia na vesmirne sci-fi, ale natocene je to tak, ze este aj tvorci parodii by to zvladli lepsie. A cely cas tam nejaky doktor halucinuje a za tych 11 ci kolko epizod ktorym som nasilu daval sancu sa to nikam neposunulo. Za vsetko hovori asi taky "detail", ze flotila lodi so zostavajucim ludstvom dokaze robit skoky vo vesmire nadsvetelnou rychlostou, ale ked si volaju medzi lodami, tak pride chlapika k telefonu zavolat fyzicky ina osoba a chlapik pride k telefonu a zdvihne sluchadlo pevnej linky. To sa fakt neda, taky odpad som uz davno nevidel. A fakt ma sklamalo, ze som sa nechal nalakat tym hodnotenim na CSFD.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Napr, preco ich nevolali Trisolarani ako v knihach, ale San – Ti( co je cinsky preklad)? Tiez tam bolo akoby z jednej postavy urobene viac a este z nich urobili kamaratov..wtf?
Snad bude druha seria, lebo to bude cim dalej tym viac lepsie, teda, ak to zas takto nedopletu.
https://www.csfd.cz/film/1432663-death-s-game/prehled/
https://www.csfd.cz/film/1490647-gisaengsu-deo-geurei/prehled/
na Netflixe pod názvom Parasyte The Grey
https://www.csfd.cz/film/1308273-fallout/prehled/
https://www.csfd.cz/film/1461596-sarinjaui-syopingmol/galerie/plakaty/
9/10 skuknute za 2dni
Keby som tu prvu cast nevidel, asi by som ti nebol vdacny, ze som ten paradny zaber uvidel na low res fotke vo fore. Mozes oponovat ako chces, je to bezohladnost.
Ale k veci. Za serial som strasne rad, po sklamani Nadacie a zatial nevyraznych 3 telesach je toto velke zadostucinenie a najdostojnejsia adaptacia videohry, aku som videl. Hry som hral 3, 4 a New Vegas. 4ka je moja najoblubenejsia hra vobec a prave na nu sa to cele dizajnovo aj najviac ponasa.
Mam este 3 casti, davkujem pomaly, 1 cast na den
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Taktiež som si pozrel aj obe série Halo. Tu som taktiež hry nehral, takže nemôžem porovnávať. No hráči sa sťažovali, že seriál nemal s Halo nič spoločné. Mňa bavili obe série a seriál som si užil. Sral ma len fakt, že na každý diel, som si musel týždeň počkať.
Ďalší skvelý seriál na Skyshowtime, je Tulsa King. Stallone tu hraje mafiána, ktorý musí začať od začiatku vo vyhnanstve. Na fórach som našiel informácie, že by sa mala chystať aj druhá séria.
Na Prime Video som videl ešte 2 série seriálu Reacher. Ten seriál bol nabitý akciou snáď v každej jednej epizóde. Fakt super, veľmi som sa pri tom bavil. Seriál bol natočený podľa kníh o Jack Reacher-ovi od spisovateľa Lee Child. Tých kníh je 29. Preto verím, že ešte nejaké tie série budú natočené.
Naviac ten Maximus je totálny neherec, strašné..
Halo - videl 1. seriu a celkom fajn, urcite pozriem aj druhu (hry som nehral)
Tulsa King - fajn, to ma bavilo, druhu seriu (ak bude) si urcite rad pozriem
Reacher - prva seria celkom usla a tesil som sa na druhu, ale ta sklamala. Prva seria bola super do 2/3 (nepamatam si to presne), zaverecne diely ma trochu sklamali. Druha seria tiez zacala dobre, ale od polovice ma to akosi nebavilo, strasne sa to uz odtrhalo od reality.
Teraz mam rozpozerane Tokyo Vice, prva seria bola super, druha sa po 3 dieloch tvari tiez dobre.
https://www.csfd.cz/film/1182324-ztracene-kvetiny-alice-hartove/prehled/
ešte jeden výborný seriál z austrálskej produkcie, skôr taký dobrodružno-romantický, ale bavilo
https://www.csfd.cz/film/1432440-ferina-lisak/prehled/
https://www.csfd.cz/film/1444358-jablka-nepadaju-daleko/prehled/
A ak sa niekomu páčil Droput alebo teda Kauza Theranos, tak rovnaká pointa, odžub startupu podľa skutočnej udalosti, máte tu:
https://www.csfd.cz/film/1122338-wecrashed/prehled/