porter tak našiel som aj iné, ako napríklad stanová konštrukcia, opretý o také menšie schody, alebo ako to vyzerá keď vystúpim z vlaku a chcem sa ísť previesť
simonzavinac Som myslel, že len ten modrý patrí k tebe, a že ten druhý si sfotil ako atrakciu Tak prepáč. Nechcel som sa ťa nejako dotknúť. Lebo je rozdiel na takom niečom naozaj jazdiť (čo si osobne neviem predstaviť), alebo pózovať niekde na hrádzi Ako výhľad musí byť z toho fajný, ostatok ozaj neviem posúdiť.
Cykloturista získal som tým novú skúsenosť a je to môj koníček tak prečo neskúsiť, je s toho pekný výhľad, a pozitívne reakcie ľudí ťa ženú v pred, a občasne aj prednosť od pozorných vodičov na križovatkách aj keď je nemám... pri nastupovaní si dám pedál do najnižšieho bodu a nohu dokážem dvihnúť až naň druhou sa odpichnúť a naskočiť a zostupovanie je podobne len je potrebné zažať zostupovať keď sa ešte bicykel hýbe, lebo inak je to iba dlhý pád do strany. porterV pohode, jazdí sa ako na klasickom bicykli iba v zákrutách keď klopím tak som na celý pruh, jediné čo sa treba naučiť je nasadnúť a zosadnúť no chce to iba pár pokusov. Tak čo to som už na ňom najazdil no najviac bol asi trip Praha Hallstatt s ktorého sú aj fotky kde sme pohodovým tempom dali 630km za 8 dní, a tento rok plánujem ďalšiu cestu
Ja nie v zlom, prave naopak obdivujem, aj Zimovcak opisoval ako nasadat, vystupovat, ako jazdit na nom a kolko toho presiel. Len som chcel vediet ci je to exhibicii alebo davas skutocne dlhe vylety. Takze obdiv.
Cykloturista Diki, tak na začiatku som neplánoval jazdiť nič dlhé, popravde som netušil či to bude vôbec pojazdné kedže je to moja stavba, no skúsil som a chytilo ma to tak chcem pokračovať
Per... bolesti zadku vyriesi ovela elegantnejsie obycajna kolobezka s velkymi kolesami... a zajdes podstatne dalej.
Hento mi pripada akoze silou mocou vymysliet nieco nove, pricom od zaciatku je jasne ze je to nepouzitelna pi****na...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To vážne nevidíš ten lem, čo ide za zadok a kadiaľ ide ruka? Chudák fotograf si dal toľko práce, ale všetci myslia vtákom a prdia na umenie
https://www.mtbiker.sk/forum/o-hocicom/kvizy-hadanky-rebusy-atd-t38688-1635.html
Inak všetcia zle vidíme lebo myslíme vtákom..a jediný o kunde tu píše on
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Hento mi pripada akoze silou mocou vymysliet nieco nove, pricom od zaciatku je jasne ze je to nepouzitelna pi****na...