dnes sps (nemal som na vyber) - sms prisla uz vcera, no kurier az dnes. kde sa vzal, tu sa vzal, pred dverami zrazu stal. v sms ani priblizne casove rozpatie. pred dorucenim ziaden telefonat. do ruky mi dal tento hnoj - sa pytam - co sa mu stalo chudackovi? bolo na nom dalsich 200 balikov. riadne bukakke.
a to chcem este teraz objednat z gymbeamu arasidove maslo. asi pockam do januara.
Tu v starej Raci ich davaju zatial na dobre miesta, prilepene k budovam. Ked sa viaceri stazovali na umiestnenie jedneho zboxu, lebo bol vraj v ceste, tak ho presunuli inam.
Napriklad v Presove, v obalsti kde byvaju moji rodicia, bol box pred samoobsluhou, asi 10m od vchodu, hned vedla chodnika. Bolo to ako past na oko. Teraz ho vsak premiestnili na vhodnejsie miesto, za roh, vedla budovy miestnej restiky, viac ku stene.
DPD mi malo dorucit balik do alzaboxu, poslali mi mail ze to dorucili inde, potom mi posleli smsku ze to dorucili inde ako v tom maili a v trackingu pisu ze to je v tom alzaboxe
Zaujimave. Ked si objednam nieco z obchodu s dorucenim cez Packetu do Z-boxu, ide to relativne rychlo. Ked posielam niekomu ako sukromna osoba inej sukromnej osobe, 2-3 dni trva kym vyzdvihne kurier balik zo Z-boxu.
Minulý rok žena párkrát posielala balík cez Packetu do Čiech, štandardne boli doručené za cca 24 hodín od podania, čiže doobeda podala a druhý deň bol balík doručený, akurát potom v decembri sa to oneskorilo o deň, hoci podľa notifikácií bol ráno druhý deň balík v mieste doručenia v depe, akurát nebol doručený do Z-Boxu....možno kvôli predvianočným nákupom nebola kapacita. Ale podávala balíky nie do Z-Boxu , ale na niektorom podacom mieste /nejaký obchodík, malá firma a podobne/ kde mala info, že balíky denne preberá kuriér okolo desiatej hodiny....To ma dosť prekvapuje, že zo Z-Boxov by nevyberali denne....
23.12 poobede som podala balík do Packety pobočka Praha a 27.12. mi už pani hlásila, že tovar prevzala a 31.12 som si objednávala z Notina (posali druhého) a ešte to nemám v kamennej pobočke Packeta
Niečo sa mi marí, že koncom roka, resp. v poslednom štvrťroku som o tom počul, aj čítal. Ale keďže poštu mám od ruky, radšej použijem packetu, tak neviem porovnať ceny
Packeta sa je za 3,40 do 5 kg, čo je stále menej ako balík 1 až 5 kg na poštu za 3,90 alebo balík na adresu za 5,50, ktorý je u nás aj tak vždy na poštu 😁😁😁
Mate niekto skúsenosti ako zistiť v ktorom depe DPD sa nachádza zásielka a ako sa skontaktovať
Mám totiž zásielku u nich označenú ako nedorucena prijímateľ nezastihnutý.
Z podpory mi odpísali, že to nedopravovala klasická DPD ale nejaká Eco. Tá nemusí zásielku uložiť v boxe ale po 7 dňoch ju pošle naspäť odosielateľovi.
Samozrejme ma nikto pri doručovaní nekontaktoval.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a to chcem este teraz objednat z gymbeamu arasidove maslo. asi pockam do januara.
Môj najbližší box rozšírili o 50%.
https://zive.aktuality.sk/clanok/dlTu4HV/packeta-zvysuje-ceny-dovodom-je-vyssia-dph-ako-sa-zmenia-poplatky/
Mám totiž zásielku u nich označenú ako nedorucena prijímateľ nezastihnutý.
Z podpory mi odpísali, že to nedopravovala klasická DPD ale nejaká Eco. Tá nemusí zásielku uložiť v boxe ale po 7 dňoch ju pošle naspäť odosielateľovi.
Samozrejme ma nikto pri doručovaní nekontaktoval.