Nakoniec sa ešte dozviem že som Ťa nasieral či čo. hehe
to neee ... vieš ako to chodí.... jeden citát "mňa môže nasrať len inteligent a nie človek s Vašimi kvalitami"
nemboj až také zlé to nebolo ..... len si ma nenechal napapať a to ti neodpustím
Asi Ti budem musieť niekde natrhnúť sandál tak ako Rasťovi. hehe Tak si mal zostať žrať pri tom stolíku a prdieť na maratón. Slováci moji zlatí nebuďte takí nenažraní! hehe
Koniec koncov nijako Ti to neprejedanie sa neuškodilo. A okrem toho je hanba na krátkej trati vyžierať všetky štyri občerstvovačky. hehe
Asi Ti budem musieť niekde natrhnúť sandál tak ako Rasťovi. hehe Tak si mal zostať žrať pri tom stolíku a prdieť na maratón. Slováci moji zlatí nebuďte takí nenažraní! hehe
Koniec koncov nijako Ti to neprejedanie sa neuškodilo.
naštastie energia nechýbala a na teba postačovala
PS: ale ked tam bolo tolko mnamušiek? ....
Tie dve minutky mohli byť aj opačné garde keby som tušil že Ti to spôsobí takú velkú radosť! hehe
Veď hej si Srátch. heheh
Mamušky!? Bože! Tie mladé frndy by bolo dobré za pár rokov popoťahovať za ..... /No fuj, velmi, velmi sme odbočili od témy/ Mačka maž! hehe
Tie dve minutky mohli byť aj opačné garde keby som tušil že Ti to spôsobí takú velkú radosť! hehe
Veď hej si Srátch. heheh
Mamušky!? Bože! Tie mladé frndy by bolo dobré za pár rokov popoťahovať za ..... /No fuj, velmi, velmi sme odbočili od témy/ Mačka maž! hehe
presne o tomto hovorím .... ved si skoro väčší sprosťák ako ja
ked už chceš upravovať slovo SRATCH tak to hovor priamo ... sračka, anál ....
Ha, ked uz sa hovori o sratchkach, musim sa zapojit. Mali sme totiz zastupenie aj na stupienku najvyssom a to uz je slusne. Nas klub je proste brutalne uspesny aj bez treningov - spravna sratchka netrenuje, len si tak jazdi resp. nejazdi (podla nalady) a potom rovno skonci na prvom mieste. A vtedy ziskava novy vyznam aj heslo klubu: Nie je dôležité zvíťaziť, ale prežiť tú hanbu, ked vás porazí sratch...
No a sme doma. Jezus príde do ciela ako solná princezná, Roman sa ledva udrží na bicykli. Ach chlapci ste Vy ale hovniaci. Ako Vám chutí že vášnivý fajčiar bez trénovania Vám na maratóne sekunduje? hehe
Dobre, dobre aj tak Vás mám rád. heghe
Tá Vaša babulka čo vyhrala bude teraz asi v rebríčku Sráčov najvyššie? Že ano. NajväĆšia Hovniačka medzi Hovnami. hehe Posielam pozdravy a gratulujem. Pošlite ju za mnou nech mi prdne do ksichtu nech viem či si prvé miesto zaslúži. hehe
Tá Vaša babulka čo vyhrala bude teraz asi v rebríčku Sráčov najvyššie? Že ano. NajväĆšia Hovniačka medzi Hovnami. hehe Posielam pozdravy a gratulujem. Pošlite ju za mnou nech mi prdne do ksichtu nech viem či si prvé miesto zaslúži. hehe
trúby ... neber hovná nadarmo do huby ... žeby nové motto
to je len závisť, že aj Sračka vie šlapať na biku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
veselá kopa pýta viac ... ale išlo sa dobre .... aspoň som nezaspal
to neee ... vieš ako to chodí.... jeden citát "mňa môže nasrať len inteligent a nie človek s Vašimi kvalitami"
nemboj až také zlé to nebolo ..... len si ma nenechal napapať a to ti neodpustím
Koniec koncov nijako Ti to neprejedanie sa neuškodilo. A okrem toho je hanba na krátkej trati vyžierať všetky štyri občerstvovačky. hehe
Koniec koncov nijako Ti to neprejedanie sa neuškodilo.
naštastie energia nechýbala a na teba postačovala
PS: ale ked tam bolo tolko mnamušiek? ....
Veď hej si Srátch. heheh
Veď hej si Srátch. heheh
presne o tomto hovorím .... ved si skoro väčší sprosťák ako ja
ked už chceš upravovať slovo SRATCH tak to hovor priamo ... sračka, anál ....
Nie je dôležité zvíťaziť, ale prežiť tú hanbu, ked vás porazí sratch...
No a sme doma. Jezus príde do ciela ako solná princezná, Roman sa ledva udrží na bicykli. Ach chlapci ste Vy ale hovniaci. Ako Vám chutí že vášnivý fajčiar bez trénovania Vám na maratóne sekunduje? hehe
Dobre, dobre aj tak Vás mám rád. heghe
stránka? ... to je kapitola sama o sebe
trúby ... neber hovná nadarmo do huby
to je len závisť, že aj Sračka vie šlapať na biku