Kto pouziva, pochvalte sa 😁
Kto ma aky max square
Mna to celkom chytilo. Vyplnanie stvorcekov ma dostalo do miest kde by som za normalnych okolnosti ani nepachol. Niektore boli zle ale vela bolo peknych a aj nejake nove cesticky som ponachadzal.
Tak na tuto hru sa nepridam - z jednej strany more, z druhej narodny park mi dost obmedzuju moznosti
Pridaj sa, nie je to o max. štvorci ale aj o vizualizovaní oblastí kde si bol, hoc to niekedy môže obnáša ísť po zoranom poli alebo zabehnúť do hustého mladého lesa bez cesty lebo sa inak nedá, ako píše lto
user_id Or. priehradu mám vyštvorčekovanú suchou nohou. Len Liptovská Mara bola problémom, tam som si vyfarbil centrálny štvorec vymysleným výjazdom - môj jediný hack, viac ich neplánujem robiť (ale možno to raz opravím zimným výjazdom po ľade ako som chodil po Or. priehrade na Slanický ostrov, hranica štvorca nie je ďaleko od brehu a spojením s nízkou zimnou hladinou priehrady to nemusí byť problém, len ani túto zimu už nebudú také podmienky)
Ja som minulý rok vyštvorčekoval okresy Košice I-IV, tento rok by som skúsil dokončiť Košice okolie, aj keď je tam pár záludností, hlavne NP Slovenský Kras, kde nie je všetko legal na bike. Možno to nejako vykombinujem s turistikou.
uz som tam aj plaval ale to bolo take plavanie ze 200m ides po kolena v mazlavom blate a potom je voda max po cecky
ja som skusal v jednom bode bol taka drevena lavka pomedzi tie mokrade ale uz tam bola asi dlho lebo v jednom bode sa prelomila a noha sla az do vody a nebolo to v lete a aj tak som sa daleko nedostal
To prejdete peši s vodou po kolená, maximálne po cecky. Podľa satelitov je tam v tom rákosí veľa "kanálov", len neviem ako je tam s ochranou prírody a či je to vôbec legálne možné. Len to bude chcieť veľa odhodlania, motivácie a chuti vyfarbiť tie štvorce
Alebo ak dostatočne dlho počkáte, tak možno aj suchou nohou
Ale všade je veľa lodičiek (nielen ja jazere ale aj vo všetkých kanáloch), aj tie kanály sú človekom budované. Jedine predpokladám že je to súkromný pozemok a člnkovať v tých kanáloch môžu len vlastníci alebo členovia nejakého združenia s povolením štátu (niečo ako len rybári s povolením môžu loviť ryby v "štátnych riekach")
Vo vtipkárovi už bolo aj bike lietadlo ako ideme nasierať aj pilotov
ja som to štvorčekovanie bral na ozvláštnenie zimných výjazdov, kedy sa mi ťažšie hľadá motivácia. No popravde, už ma moc nebaví na 32mm plášťoch sa strepať tým blatom po poli aby som mal odfajknutý štvorček už som sa dlhší čas moc neposonul.
A keď som sa už tešil, že mam všetky "Monthly 100km" tak pridali "Monthly 200km" ale rád sa pozerám na tú mapu, že kde mi chýbajú dedinky a mal by som sa pozrieť.
Aj ked nemas velky husty stvorec, aj tak to pekne vyzera ako mas pokrytu znacnu cast zapadu SR.
Vďaka, v tomto je západné Slovensko super, že tu je dobrá sieť asfaltových ciest. Dajú sa robiť rôzne okruhy a prípadne skončiť na železničnej stanici. Keby som býval niekde na Horehroní napríklad, tak by som bol obmedzený kopcami a mal by som jednu hlavnú cestu s kamiónmi a potom slepé cesty do dedín.
Uz to tu raz bolo spomenute, na take rychlovky je aj toto fajn stvorcekovacia "zabava", ta mapa na stranke je celkom podrobna co sa tyka moznej existencie cesticiek...ale teda castokrat su to stare nepouzivane zarastene zvaznice https://squadrats.com/map
Na neplanovane stvorcekovanie pouzivam normalne online mapu zo stranky, kde sa da zapnut poloha..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
matko001 Viacero Holandanov ma v tej "hre" impozantne vysledky. Napr.
https://rideeverytile.com/interview-sem-elders
Hadam sa nenechas zahanbit
Pridaj sa, nie je to o max. štvorci ale aj o vizualizovaní oblastí kde si bol, hoc to niekedy môže obnáša ísť po zoranom poli alebo zabehnúť do hustého mladého lesa bez cesty lebo sa inak nedá, ako píše lto
user_id Or. priehradu mám vyštvorčekovanú suchou nohou. Len Liptovská Mara bola problémom, tam som si vyfarbil centrálny štvorec vymysleným výjazdom - môj jediný hack, viac ich neplánujem robiť (ale možno to raz opravím zimným výjazdom po ľade ako som chodil po Or. priehrade na Slanický ostrov, hranica štvorca nie je ďaleko od brehu a spojením s nízkou zimnou hladinou priehrady to nemusí byť problém, len ani túto zimu už nebudú také podmienky)
moja tarantula
max 27x27
U mna jazero zatial iba takto
ja som skusal v jednom bode bol taka drevena lavka pomedzi tie mokrade ale uz tam bola asi dlho lebo v jednom bode sa prelomila a noha sla az do vody a nebolo to v lete
Alebo ak dostatočne dlho počkáte, tak možno aj suchou nohou
niekto by mohol skusit paragliding alebo motorove rogalo
Vo vtipkárovi už bolo aj bike lietadlo ako ideme nasierať aj pilotov
A keď som sa už tešil, že mam všetky "Monthly 100km" tak pridali "Monthly 200km"
niekto by mohol skusit paragliding alebo motorove rogalo
hodinky zavesit na drona
Vďaka, v tomto je západné Slovensko super, že tu je dobrá sieť asfaltových ciest. Dajú sa robiť rôzne okruhy a prípadne skončiť na železničnej stanici. Keby som býval niekde na Horehroní napríklad, tak by som bol obmedzený kopcami a mal by som jednu hlavnú cestu s kamiónmi a potom slepé cesty do dedín.
Na neplanovane stvorcekovanie pouzivam normalne online mapu zo stranky, kde sa da zapnut poloha..