Kto pouziva, pochvalte sa 😁
Kto ma aky max square
Mna to celkom chytilo. Vyplnanie stvorcekov ma dostalo do miest kde by som za normalnych okolnosti ani nepachol. Niektore boli zle ale vela bolo peknych a aj nejake nove cesticky som ponachadzal.
Tiež som šla cez ten zákaz. Ale dá sa tam ísť legálne na prechádzku. Ja keď som tam išla minulý rok akurát kvitli snežienky. Bolo tam nádherne, stretla som len jedného pána so psom čo nič neriešil. Po tom násype som sa chcela vrátiť na most ale nedalo sa, tam je veľký plot.
podla mna ked tlacis bike si chodec a mozu ti vies co, a je to par metrov cize ak nemas cestne tretry tak tam len kusok pochod ak sa bojis.
ja som siel tak ze som pozeral dopredu a ked som niekoho zbadal tak som zosadol
ten plot byva teraz dost casto otvoreny aspon posledne 2 jazdy bol
ahojte hoši a ako je to so syslovskými poliami? je to tam "rechtlich"?
Ahoj, neviem ako teraz v zime, ale v lete tam zvykli poľovať na cyklistov ... aj mne sa podarilo vyfasovať pokutu . Popravde som netušil, že po tej asfaltke sa nesmie a navyše boli veľmi slušní a pokuta symbolická, tak som sa poďakoval, zaželal pekný deň a už tade nechodievam.
Je tam zakaz bicykla uz na nadjazde nad dialnicu za Jarovcami.
Takze nie, nie je to 'rechtlich'.
Rychlo som to tam preletel ako blesk. Bol som tam teraz v januari
ja osobne som tam bol v čase žatvy, keď všade okolo mňa boli kombajny. Možno to bolo nelegálne, ale určite som nerušil žiadnu prírodu. Ale dá sa to aj úplne legálne. Niečo vieš z Rakúska a niečo aj tým sezónnym naučným chodníkom - od 1.7. do 30.9. môžeš ním ísť a aj na bicykli.
Tiez som to dal na hulvata. Popravde cele to uzemie bolo pre mna velke sklamanie. Cakal som, ze to budu luky, mozno polia s vela remizkami, stromami, kde bude mnozstvo vtakov a inek zveri. Bol som aj pripraveny otocit sa a neist tam. Ked som ale videl len sire lany obhospodarovanych poli a najblizsie stromy len kdesi v dialke, tak som isiel, cisto po tej asfaltke. Raz a nikdy viac. Aj ked, mozno sa to tam v poslednom case meni, cital som nedavno o rekordnom pocte zimujucich dropov. https://polnoinfo.sk/v-chranenom-uzemi-syslovske-polia-zimuje-viac-ako-580-dropov/
ja osobne som tam bol v čase žatvy, keď všade okolo mňa boli kombajny. Možno to bolo nelegálne, ale určite som nerušil žiadnu prírodu. Ale dá sa to aj úplne legálne. Niečo vieš z Rakúska a niečo aj tým sezónnym naučným chodníkom - od 1.7. do 30.9. môžeš ním ísť a aj na bicykli.
Keď ochranári skončili 20minútovú prednášku o tom ako ohrozujem dropa pri hniezdení a začali vypisovať pokutu, v tej chvíli tiež prešiel okolo nás kombajn a traktory s vlečkami ... pýtam sa ich, či toho dropa ruším viac ako oni . Evidentne to prišlo vtipné aj im, ale nie som ten typ čo rád vŕta do "orgánov" keď dostane pokutu, tak som sa tam s nimi nedoťahoval a šiel som ďalej.
Ak sa tam peši na všetky tie chránené územia môže ísť, tak aký problém? Hádam vám z pár metrov chôdze nohy neodpadnú Ak je to absolútna NOGO zóna, tak potom nič...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale nie vazne, mam dojem ze ta cesta je dokonca uzavreta, aspon zo strany od mosta
lapaloma oficiálne nie
Mam tam prejst v smere sipky offroad cez les?
potajomky
ja som siel tak ze som pozeral dopredu a ked som niekoho zbadal tak som zosadol
ten plot byva teraz dost casto otvoreny aspon posledne 2 jazdy bol
štvorec 27x27
Nové územia sú už celkom ďaleko... 😁
Planujem ist pozriet tento usek:
ale neviem co od toho cakat ... ak niekto vie, ze to nema ani skusat, tak dajte vediet skor ako sa tam stratim
https://maps.app.goo.gl/DgUUN3iiatPQyF3i9
Ahoj, neviem ako teraz v zime, ale v lete tam zvykli poľovať na cyklistov ... aj mne sa podarilo vyfasovať pokutu
Takze nie, nie je to 'rechtlich'.
Rychlo som to tam preletel ako blesk. Bol som tam teraz v januari
https://polnoinfo.sk/v-chranenom-uzemi-syslovske-polia-zimuje-viac-ako-580-dropov/
Keď ochranári skončili 20minútovú prednášku o tom ako ohrozujem dropa pri hniezdení a začali vypisovať pokutu, v tej chvíli tiež prešiel okolo nás kombajn a traktory s vlečkami ... pýtam sa ich, či toho dropa ruším viac ako oni