Kto pouziva, pochvalte sa 😁
Kto ma aky max square
Mna to celkom chytilo. Vyplnanie stvorcekov ma dostalo do miest kde by som za normalnych okolnosti ani nepachol. Niektore boli zle ale vela bolo peknych a aj nejake nove cesticky som ponachadzal.
a dnes som konecne po dlhom case znovu zacal aj s velkymi stvorcami, nejakych 13 novych v Madarsku. A to je uz 1.maja, pred rokom v tejto dobe som ich mal uz okolo 250
Ak by som sa chcel zapojit a davat co najviac stvorcov tak podla moznosti co najviac vikendovych bikepackingov kde by som vedel dat cca 200km a viac denne, nejake jednodnovky spojene s cestou vlakom a po praci obchadzanie okolia.
Dakedy bola sutaz kde sa zbierali zaujmove body ktore boli rozne hodnotene a riesil som to nejak takto, akurat ma to prestalo bavit lebo tie zaujmove body boli pre mna nezaujimave (pomnicek, pivne kupele, 25-ta rozhladna uplne rovnako vyzerajuca ako vsetky prednou). To si pamatam bikepacking MK co nebola hrebenovka ale zbiehanie do niziny raz na jednu stranu, potom na druhu, zase naspat atd
Ja mám od začiatku marca 94 štvorčekov, to niektorí borci dajú za jedno dopoludnie. Ale tak behaním sa to zbiera dosť pomaly a moje tohtoročné výjazdy by sa dali spočítať na jednej ruke nešikovného tesára. Snáď sa mi konečne tento rok podarí dopracovať k nejakému gravelu, to by zbieranie štvorčekov dosť zefektívnilo.
Takmer kazdy vikend si davam take vyletiky, normalne som zacal pouzivat vlak aby som nejazdil duplicitne stvorce, dnes mozno prekrocim tisicku, a napriek tomu je to len polovica tych najlepsich 😁 ale tak mna tie nove trasy teraz celkom zacali bavit, take ze 62.krat na Kriznu este odsuvam
A to potrebujete nejaku dalsiu sutaz ako motivaciu pri zbierani stvorcov? ved toto cele je sutaz sameho so sebou vyzaduje to dlhodobu vytrvalost, volu a systematickost
Vcera som bol v Rakusku po dalsie stvorce potrebne pre rozsirenie na 29*29. Na mtb som siel trasu co som kedysi jazdil iba na ziletke. Ale tak co, nohy mi neodpadli...
Ja som sa aj do tej MTBiker sutaze zapojil a aj ked vidim, ze nadej na uspech v nej asi nemam, bavi ma to. Ono to, ze niekto teraz ide ako pila neznamena, ze tak pojde stale. Idem si svoje a na ake umiestnenie to vyda, take bude.
Inak so svojim stvorcom 23x23 spokojny nie som, ale pocet tiles a cluster sa mi pozdavaju.
Max square: 23x23
Max cluster: 1546
Total tiles: 4597
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dakedy bola sutaz kde sa zbierali zaujmove body ktore boli rozne hodnotene a riesil som to nejak takto, akurat ma to prestalo bavit lebo tie zaujmove body boli pre mna nezaujimave (pomnicek, pivne kupele, 25-ta rozhladna uplne rovnako vyzerajuca ako vsetky prednou). To si pamatam bikepacking MK co nebola hrebenovka ale zbiehanie do niziny raz na jednu stranu, potom na druhu, zase naspat atd
Mimochodom na zive.cz je clanok https://www.zive.cz/clanky/tile-huntingvybarvujte-cesko-i-svet-na-kole-nebo-peskyje-to-ale-navykove-varovali-jsme-vas/sc-3-a-234545/default.aspx
Vcera som bol v Rakusku po dalsie stvorce potrebne pre rozsirenie na 29*29. Na mtb som siel trasu co som kedysi jazdil iba na ziletke. Ale tak co, nohy mi neodpadli...
Inak so svojim stvorcom 23x23 spokojny nie som, ale pocet tiles a cluster sa mi pozdavaju.
Max square: 23x23
Max cluster: 1546
Total tiles: 4597
Ja som si vsetky blizke minul uz vlani. Bol som prilis horlivy a nesetril som si stvorce aj na dalsie roky