Kto ma aky max square
Mna to celkom chytilo. Vyplnanie stvorcekov ma dostalo do miest kde by som za normalnych okolnosti ani nepachol. Niektore boli zle ale vela bolo peknych a aj nejake nove cesticky som ponachadzal.
posledný komentár: 11. 7. 2017 o 15:23
eddington mam 65 miles alebo 100 km..na 101 km ale uz potrebujem dalsich 13 aktivit..ta psychologicka hranica robi svoje
LukasHarant musis pozriet statistiky
Activities for next level (miles): 2
Eddington number (km): 81
Activities for next level (km): 3
Noaaaaa... co mam vlastne z toho vycitat?
https://eddingtonmap.com/
Edit: doplneny link
Eddington number (km) 102
Activities for next level (km) 4
Moje Eddington cislo je 102. To znamena, ze som aspon 102 krat najazdil minimalne 102 kilometrov.
Predstav si, ze niekto ma Eddington cislo trebars 300. To znamena, ze 300x absolvoval minimalne 300 km vyjazd. To je masaker.
--idem si radsej dokoncit nahadzovanie vyjazdov za cely rok a potom ma zaujimaju moje stvorceky
V tomto pripade pocet stvorcov nie je az tak vypovedny, kedze tam daleko na severe su tie stvorce uz vyrazne mensie .. u nas je to niekde okolo 1,65km a tam priblizne 1.25km
Vpodstate ano -> tie stvorce vlastne ani nie su stvorce, kedze ich tvori siet rovnobeziek a poludnikov, ktore nie su rovnobezne a priblizuju sa k sebe cim blizsie sme k polom.
Potom uz mozte akurat hladat "okno", v ktorom sa pojdete povozit. Napriklad privstat si rano. S mojou pani Eddingtonovou mam dohodu, ze do 6:45 musim byt spat doma. Cez vikendy sa niekedy rozsupnem aj do deviatej.
Tak ja som vacsinu najazdil na MTB ale zas vela z toho po asfalte
zaujal ma celkovy pocet stvorcekov - ten najdem kde? pod akym nazvom?
aha toto bude ono?
Total explorer tiles 4693
Max cluster size 386
Max square size 8 x 8