Kto ma aky max square
Mna to celkom chytilo. Vyplnanie stvorcekov ma dostalo do miest kde by som za normalnych okolnosti ani nepachol. Niektore boli zle ale vela bolo peknych a aj nejake nove cesticky som ponachadzal.
posledný komentár: 11. 7. 2017 o 15:23
Na rozširovanie väčších štvorčekov potrebujem teplejšie počasie, sú to už výjazdy okolo 100 km.
UberSquadrats mám 17x17 a UberSquadratinhos 12x12.
oouu shit, tak toto je umenie
ja uz som sa po zopar podobnych failoch naucil pri dolezitych stvorcoch (tj tych poslednych ktore chybaju na doplnenie) radsej na mieste viackrat overit, ci som ho fakt ziskal
Cez Devin som sa prekopal uz aj do Rakuska, nabuduce si tam este musim pripojit Braunsberg a Hainburg. A tusim aj Kittsee sa bude dat spravit, zo strany od Petrzalky.
Inak je to sranda aktivita, navstivil som tolko miest, kde by ma nikdy v zivote nenapadlo ist
Napriklad aj vcera som trochu pojazdil Rendez a vselijake zastrcene ulicky okolo tamojsich zeleznic, tam by sa dal stravit aj cely den a fotit historicke stroje a budovy.
Do tych 3000 este dam, a potom uz bude jar, zacnem sa uz znovu sustredit na dlhsie trasy a na velke stvorce
lafiziq Presne ten stvorcek som si poistil zabocenim do prava a prejdenim este par desiatok metrov. Inak "update activity precision" si skusal? Asi to robi kazdy, spominalo sa to tu uz dost krat, tak sa asi zbytocne pytam...
ja mam este kopu veci na pripojenie a rozsirenie - okrem vyssie spominanych, este aj celu DNV, takmer cele Biskupice, dalej dokoncit Petrzku, a potom este dost vela v Karpatoch za Bielym Krizom a okolo Somara, tam mi vzdy chyba len doplnit zopar dierok, vacsinou offroad, a bude to 3000
Tato spojka, vlastne nespojka, medzi Zavodnou a Svornosti. Mal som tadial naplanovanu trasu, lebo som myslel, ze to bude normalna prejazdna ulicka. Vela si toho dopredu prejdem na streetview, tu som to asi minul, tak vznikla "fajn" situacia
Toto je uz moj folklór, naposledy opäť som jeden minul
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down