Turbi -mu hlavne patri velke dakujem ... lebo zachranil moj vyjazd s iron.hide-dom ... inak by som sa smutny vratil z PK domov.... nakoniec to bolo podla stravy 77km a okolo 1800Up (viem strava prehana) ale aj tak.... ebajk mi bol o 2 cisla mensi takze mi stehna horeli..... a rovinky a mensie brdky som isiel za "svoje" ...(bajk som bral s nie plnou bateriou a vratil som ho s poloviciou) ..... a iron.hide prehana..... nikde som nemusel nanho dlho cakat.... napriek tomu ze mu narastlo brusko od minuleho roka, dupe furt jak drak....
.... a ebajk??.... prijemna skusenost ale zakial vieme tahat, treba tahat aj s jazykom v retazi.... na stare kolena sa uvidi
Ked spominas syna tak to su velke veci co sa u nas udiali. Prave spi, prebaloval som pred hodinou. Docela ma to bavi, tie moderne plienky su qua take ze dosrate dieta nema ani poriadne osratu rit. Vsetko nejak zazracne ostava v plienke. Pampers Premium care new born sa volaju.
tu doobeda fajn dal som 35km skoro 30st potom dosla prehanka a silny vietor (jugo) je stale ale nie je to az vichrica. okolo 15tej silna prietrz ale uz zase svieti slnko aj ked uz je chladnejsie . zajtra ma byt ledva 20st
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
.... a ebajk??.... prijemna skusenost ale zakial vieme tahat, treba tahat aj s jazykom v retazi.... na stare kolena sa uvidi
Latitude:44.3360085,
Longitude:15.1017165
Latitude:44.3360085,
Longitude:15.1017165
tam bolo fajne ... asi 600m vzdušnou čiarou som bol pred pár rokmi
44.343041, 15.107692
Njn, behom chvíľky sa to tu takto zvrtlo. Brutálny vietor, hromy, blesky, vysoké vlny.