heh, doniesli sme si s frajerkou z Tour pár tých smerových šipiek a ona si ju dala v Mojši na beachovom ihrisku na stenu...samozrejme ju niekto ukradol...a dnes na obede, roboši na dodávke a za predným sklom šípka z Tour zajtra sa ich opýtame, kde boli pozerať...
mam velmi smiesne opalenie. predlaktia hnede ako po dlhej dovolenke pri mori, no samotne ruky biele ako stena :/ kolegovia sa mi smeju, ze kam som ich strkal :/
Fedo chces hned impregnovat tie topanky co ti pridu z reklamacie? nemali uz od zakladu nejaku impregnaciu? nevyznam sa, len sa pytam. mozno by par vystupov vydrzali bez impregnacie a medzi tym si nejaku zozenies.
Presne tak, goretexové boty sú už naimpregnované, po každom tretom premočení by sa mali impregnovať znova.
A neviem teda koho si sa pýtal, ale sprej nájdeš v každej obuvi a v každom športovom obchode
pozor je vidiet ze sa nevyznate.... jedna vec je vodeodolnost, ale koža potrebuje aj vyzivu a to neviem aku, lebo neviem ani aky druh koze maju moje topanky... a topanky mi asi nepridu....dalsi obchod, kde ked si ides kupit nieco , tak reaguju hned, ale akonahle idem riesit reklamaciu, tak hraju mrtveho chrobaka..
No je impregnačný na kožu, na nubuk, na textil... v prvom rade musíš vedieť aké topánky máš a ak nevieš, v návode to budeš mať napísané a ak nie, odfoť a daj sem, isto ti niekto poradí
FEDERER Robis z toho vedu. Dnes velke hincovo pleso. Skoro 20km.
Aby som bol konkretny. Tricko prve ktore som nasiel v skrini. Nohavice lidl 7€. Topanky trekove z decathlonu za 30€. Voda zadarmo z potoka a na obed losos za ecko s troma rozkami. Pocit z perfektneho dna na nezaplatenie
***** ľudia čo vám všetkým je? Spýta sa na normálnu vec a všetci zase potrebujete rýpať? Ten Holmenkol používam na textilné veci s membránou, ten včelí vosk na kožené body.
FEDERER Robis z toho vedu. Dnes velke hincovo pleso. Skoro 20km.
Aby som bol konkretny. Tricko prve ktore som nasiel v skrini. Nohavice lidl 7€. Topanky trekove z decathlonu za 30€. Voda zadarmo z potoka a na obed losos za ecko s troma rozkami. Pocit z perfektneho dna na nezaplatenie
gtx topane som uz mal aj v pracke a zatial funguju uplne spolahlivo. akurat som ich pral s gelom na gtx, ale nikdy som ich neimpregnoval. no ale nebola to koza. tam naozaj neviem ako to funguje pri kozi. mam dost kamaratov horolezcov a ti vtrdili, ze tam uz je citit rozdiel v kvalite.
Zoberies topanku. Na jazyku budes mat material. Odfotis piktogram ktory tam je. Prides do obuvi (v deichmane aj v bati mam oskusane) ukazes predavacke fotku a ona ti da pripravok.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
easy
A neviem teda koho si sa pýtal, ale sprej nájdeš v každej obuvi a v každom športovom obchode
Presne tak Mat110, nejde o výbavu, ide o chuť.
Vlado, ty zvíře, tak už vieme v čom doma pobehuješ
A kto rýpe? Veď mu normálne odpovedáme a nakoniec vysvitne, že žiadne topánky ani asi nebude mať