Vcera som kupil Scott YR40 ram v XS a stavba detskeho vysnivaneho moze pokracovat. Ale do 10kg sa asi nemam sancu vojst.
XS velkost je vacsinou od 140cm vysky, ale ako som to videl na kolesach, tak asi este nejaku dobu pockame. Vyska sedal je dobra, ale nejako sa mi zda moc dlhy - predsa len to niekde nazyvali XC bike a niekde uz na street a dirt jump.
Cestou do prace som roztrhol retaz na najdebilnejsom moznom mieste. Na krizovatke na rychlostnej ceste. Aby toho nebolo malo, vedla cestari robia novy asfalt takze je tam zuzene do jedneho pruhu. Som tam jak idiot behal medzi autami a nakladiakmi a zbieral retaz. Rychlospojke sa uz nedalo pomoct, kedze mi ju preslo par kamionov. Ako ceresnicka na torte som znitoval retaz a uvedomil si, ze ju nemam natiahnutu na bajku. Som myslel ze ma Nastastie sef to velmi neriesil.
Holt, nemam na vyber a mesto s tym nic nerobi. Okrem mna tamad jazdia stovky dalsich cyklistov.Ked bude rozumna legalna obchadzka tak ju velmi rad vyuzijem. Ver mi, ze mi jazda medzi kamionmi tiez nie je velmi prijemna
ako to je hazard so zivotom- ale sak mate najmudrejsieho primatora na svete co vie vsetko a dokaze aj byt poslancom a pod ..ako to? je tam aspon znizena rychlost ? lebo v ba ak by isiel dakto po dialnicnom obchvate co je v meste tak by ho policjati stiahli odtial..
Popravde, je tam siroka krajnica takze az na 3 krizovatky kde idem v odbocovacich pruhoch to neni take zle. Mne sa tam jazdi lepsie ako na nejakej okreske bez krajnic. Okrem toho, roky to bola obycajna cesta 1. triedy a len sa tam osadili znacky. Su na nej 3 prechody pre chodcov, semafor a 6 zastavok v jazdnych alebo pripajacich pruhoch. 60tka na troch miestach. Proste cirkus.
//Tu su cyklisti tolerovani, lebo je to jedina rozumna pristupova cesta do USS. Chvylu rozdavali pokuty ale zdvihla sa taka vlna odporu, ze to radsej nechali tak
takze to je akoze 4 prudovka v meste - a nejazdi sa tam 90 ? len asi aby pribudlo dialnic r. ciest tak to premenovali .. to sa potom este da no ja ze je klasika ako na R co ide aj inde - 130tka mimourovnove krizovytky atd..
to je teda sila ale ako toto je asi mozne ozaj len ci dalej na vychod ... ta cesta jednoznacne nesplna parametre na 130 max 90... a okrem toho ides 130 a zrazu mas 60? Grcam lebo tam ozaj moze dojst k nestastiu a hlavne ze si mohli vykazat x k novej rychlostny cesty pred volbami
Cele to R-ko je riadny nezmysel, dokonca existuje aj video, kde si to prechadzaju autom oboma smermi a ukazuju, kolko je na tomto relativne kratkom useku zmien rychlosti, prechodov pre chodcov, zastavok MHD a dalsich vychytavok.
Z prace som presiel len 10m. Prudko som sa rozbehol na krizovatke pred firmou a retaz sla opat k zemi. Ked sa dari, ta sa dari
ja som dnes tiež utrhol reťaz na MTB našťastie som šiel len do kopca od domu, tak som sa len pustil k baráku, prehodil fľašky a tretry a šiel na cestu...
Vcera som kupil Scott YR40 ram v XS a stavba detskeho vysnivaneho moze pokracovat. Ale do 10kg sa asi nemam sancu vojst.
XS velkost je vacsinou od 140cm vysky, ale ako som to videl na kolesach, tak asi este nejaku dobu pockame. Vyska sedal je dobra, ale nejako sa mi zda moc dlhy - predsa len to niekde nazyvali XC bike a niekde uz na street a dirt jump.
Neriesis az moc ten bike pre dieta, my sme jazdili na com sa dalo, casto po dvoch, troch kuskoch na bike a aky fesaci z nas vyrastli
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
//Tu su cyklisti tolerovani, lebo je to jedina rozumna pristupova cesta do USS. Chvylu rozdavali pokuty ale zdvihla sa taka vlna odporu, ze to radsej nechali tak
// Najvacsia haluz je TOTO Pozri kde je zastavka. Na R-ke v jazdnom pruhu a na prechode. Porusuje asi vsetky predpisy ake mozu byt.
ja som dnes tiež utrhol reťaz na MTB našťastie som šiel len do kopca od domu, tak som sa len pustil k baráku, prehodil fľašky a tretry a šiel na cestu...
Neriesis az moc ten bike pre dieta, my sme jazdili na com sa dalo, casto po dvoch, troch kuskoch na bike a aky fesaci z nas vyrastli