No v podstate už len dve, ale domy ostali, takže stále je kde hlavu skloniť, škoda, že dnešné deti nezažijú tie pravé dedinské prázdniny so všetkým, čo k tomu patrí (starkinu kuchyňu, stavanie hrádze na rieke, strieľanie zo vzduchovky po vtákoch, lozenie po skalách a horách, žltú malinovku v krčme , chytanie pstruhov, utekanie pred naštvaným gunárom.... ....)
Prechádzali sme popri jazeru v Štrbskom a každé druhé decko v rukách mobil a hľadali pokémonov okolie na saláme, to sa mohli prechádzať aj okolo baraku
Tiež som tam minulý týždeň bol, ale toto som si nevšimol
Niektoré z nich zakričalo, že práve chytilo pikaču, si nepraj, koľko sa ich tam zbehlo.
Veď nech chytajú, len na výlete si myslím, že minimálne rodičom by malo dôjsť, že "tudy cesta nevede"
Okolie Liptova a tatier je neskutočné, týždeň je málo na spoznávanie všetkého, čo ponúkajú.
Toľko cyklistických trás, žiletkárov, bajkerov a bajkeriek som nikde nevidela, v budúcom živote poprosím sa narodiť niekde tam ☺️
Tak sa v budúcom živote môžeme vymeniť . Vieš ako rád by som z horného Liptova, kde žijem, rád vypadol kdesi na juh, kde bývajú tropické letá, kde augustom už nezačína jeseň, kde by som na žiletke pojazdil nekonečné rovinky bez jediného kopca a kde sa v zime pod snehovou kalamitou rozumie 2 cm snehu.
Tak sa v budúcom živote môžeme vymeniť . Vieš ako rád by som z horného Liptova, kde žijem, rád vypadol kdesi na juh, kde bývajú tropické letá, kde augustom už nezačína jeseň, kde by som na žiletke pojazdil nekonečné rovinky bez jediného kopca a kde sa v zime pod snehovou kalamitou rozumie 2 cm snehu.
Noo, tak to by si sa zle vymenil, my tu tých roviniek moc nemáme, to musíš južnejšie devy osloviť
Chvalabohu, lebo by prehrali ty by si minul peniaze, nahodou by si k tebe do busu sadol cigan alebo by si zbadal ferrari medzi zenami a bolo by vecerne plakanie.
20 kilometrova tura so psom a ja som roz***** viac ako po 200km na bajku. A este k tomu ta hrozna cesta... Uz nikdy viac! Radsej dve kolesa
Branisko, Slubica
Niektoré z nich zakričalo, že práve chytilo pikaču, si nepraj, koľko sa ich tam zbehlo.
Veď nech chytajú, len na výlete si myslím, že minimálne rodičom by malo dôjsť, že "tudy cesta nevede"
dnes sme tam boli aj my a tiez skoro kazdy mobil.v ruke naj sa mi pacila baba na lodke chalan vesloval a ona sa s palickou fotila sama : D pokemona nik nekrical
Chvalabohu, lebo by prehrali ty by si minul peniaze, nahodou by si k tebe do busu sadol cigan alebo by si zbadal ferrari medzi zenami a bolo by vecerne plakanie.
Haha máme pernamentky, isiel by som autom....smola
20 kilometrova tura so psom a ja som roz***** viac ako po 200km na bajku. A este k tomu ta hrozna cesta... Uz nikdy viac! Radsej dve kolesa
Branisko, Slubica
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prechádzali sme popri jazeru v Štrbskom a každé druhé decko v rukách mobil a hľadali pokémonov
Toľko cyklistických trás, žiletkárov, bajkerov a bajkeriek som nikde nevidela, v budúcom živote poprosím sa narodiť niekde tam ☺️
Tak sa v budúcom živote môžeme vymeniť
Noo, tak to by si sa zle vymenil, my tu tých roviniek moc nemáme, to musíš južnejšie devy osloviť
Branisko, Slubica
dnes sme tam boli aj my a tiez skoro kazdy mobil.v ruke
Haha máme pernamentky, isiel by som autom....smola
Branisko, Slubica
Tam je krasne
Ano, asi jeden z najkrajsich vyhladov aky som videl. Este aj pocasie bolo neskutocne. Dokazal by som sa na neho pozerat tyzdne.