Odvtedy, čo obnovili osobnú dopravu zo Zohora do Plaveckého Podhradia. Ale jazdí len od jari do jesene cez víkendy. Pre bajkerov a turistov je to veľmi užitočná vec, párkrát už som ho využil.
Ja 80% výjazdov aj turistiky chodím sám. Akosi ma časom prestalo baviť presviedčať ľudí nech idú a počúvať blbé výhovorky ako a prečo sa nedá. Ako keby bol taký problém jednoducho povedať, že sa im nechce.
Konečne to niekto povedal nahlas! Bohužiaľ silno pravdivá myšlienka...normálne si to dám do podpisu, akurát zmením 80% na 90%.
Mám toooo 2000 km tento rok, môžem bajky zazimovať a už len spinning
Pre niekoho smiešne, pre mňa rekord
Ako pracujúca žena, s domácnosťou a rodinou som to dala
no... pozrite ako dopadol môj včerajší 100 km výjazd podľa Stravy: https://www.strava.com/activities/1208411227
reálne som to dal do Kyselice a cez Vojku domov... stratil som pred tým "obdobím dažďov" Edge (aj s kopou ešte nestiahnutých jázd maybe cez 1000 km) tak som sa pokúšal substituovať to telefénom
nemyslím si, že som informatické béčko, ale aj tak sa GPSko/aplikácia samouspala ako uznala za vhodné (v Strave je zatržítko, že sa nemá, evidentne to nejaké nastavenia niekde prefuckovali - tento problém mi je známy aj z pokusov využiť debila pri geocachingu)
objednaný Edge 1000, dajú sa nájsť celkom dobré zľavy (what about 270 GBP?)
Volodaj - ja tiez skoro stale jazdim iba sam, ale otvorene ti vravim ze keby som byval tam kde ty a kedykolvek by si ma zavolal na nocak medzi medvede, tak idem
Volodaj - ja tiez skoro stale jazdim iba sam, ale otvorene ti vravim ze keby som byval tam kde ty a kedykolvek by si ma zavolal na nocak medzi medvede, tak idem
Dúfam, že štvrtok už pôjdu dolu sadra a drôty von, tak si nejaké nočáky ešte užijem kým začne byť moc kosa.
Takto neskoro? Ved si zvykol byt pred 6 v robote, ci?
K tomy rucaniu, minuly rok na Polane si tak kracam, nieco ruci, ja ze jelen a nakoniec z jelena bol mlady medved
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
výborná vec, odporúča 10 z 9 tuleňov a 11 z 10 samojedov
Konečne to niekto povedal nahlas!
Pre niekoho smiešne, pre mňa rekord
Ako pracujúca žena, s domácnosťou a rodinou som to dala
https://www.strava.com/activities/1208411227
reálne som to dal do Kyselice a cez Vojku domov... stratil som pred tým "obdobím dažďov" Edge (aj s kopou ešte nestiahnutých jázd maybe cez 1000 km) tak som sa pokúšal substituovať to telefénom
nemyslím si, že som informatické béčko, ale aj tak sa GPSko/aplikácia samouspala ako uznala za vhodné (v Strave je zatržítko, že sa nemá, evidentne to nejaké nastavenia niekde prefuckovali - tento problém mi je známy aj z pokusov využiť debila pri geocachingu)
objednaný Edge 1000, dajú sa nájsť celkom dobré zľavy (what about 270 GBP?)
Snaď ešte jedna šanca tu je na ten spoločný výjazd.
Inač krásny výkon na pracujúcu ženu s domácnosťou a rodinou.
Dúfam, že štvrtok už pôjdu dolu sadra a drôty von, tak si nejaké nočáky ešte užijem kým začne byť moc kosa.
Moc kosa je uz teraz praveze som skoro umrzol
K tomy rucaniu, minuly rok na Polane si tak kracam, nieco ruci, ja ze jelen a nakoniec z jelena bol mlady medved