a to uz skoncilo? ja som myslel ze to iba dalsia reklama zacala ist
ako priznavam ze pracujem a vedla v obyvacke to islo a nechcelo sa mi ani hladat ovladac a prepinat to ( a manzelka o to mala taky zaujem ze uz vyse dve hodiny spi s nasim malym v spalni ). ale rovnako nechapem ako hento mohol byt taky "hit", to uz radsej budem cely den dokola pozerat Pretty Woman ako toto este raz co i len utrzkovito pocuvat...
Už rozmýšľam ako zo synovej izby spravím bdsm kútik
Kedysi som bol pozrieť nejaký byt, čo mal za kuchyňou takú komoru (v Rači a v Karlovke sa nachádzajú, balkón popred celý vigvam) a keď som ho opísal jednej kamoške s výhodami, čo som s ňou nejako krátko predtým mal nejaké epizodické výtržnosti na triku (no, triku... hovorme tomu tak ), tak tá hneď zavalila, že tam treba urobiť sexuálnu mučiareň
v tomto prípade by som za predátora označil tú protistranu, he he he
(Svoje študijné problémy [na nie našej fuckulte] následne riešila zbalením nejakého doktoranda z katedry, na ktorej mala najväčší problém, toho pri prvej príležitosti zbuchla, čím dosiahla asi pravý opak toho, čo chcela - musel zmeniť zamestnanie, aby uživil 2 krky, ona samozrejme len vznášala nároky, tak si nechal určiť výživné a deložoval ju, momentálne sa dá jej pohnutý osud zhrnúť do 2 bodov: a) nikdy nedoštudovala a už ani nedoštuduje a b) každému svojmu džamorákovi exkluzívne zadovážila iného ocina, čítajte že už parazituje na druhom úbožiakovi. Ehm a mňa sa pýtala že prečo som ju nezbuchol, no presne pre toto, čišalo to z nej na hony, musel by som byť blbec. Ten typ, čo dokáže stiahnuť so sebou široké okolie a ešte si myslieť, že je v nejakom práve či čom. Akurát je fakt, že keby tí jej obetiaci nemysleli guľami, ale mozgom, mohli mať o x problémov + nejaké tie výdavky menej.)
large Pravdu díš, bratře Žižko! A preto mám 3 biky, z toho 2 v cene auta. A psicu MecoTrance ja napr. nikdy, pretože ak som išiel naplno, tak vždy s takou, čo by som si ju v pohode nechal. A s touto to bolo o niekoľkých líniách ochrany a celkove to bola taká, no, nešťastná náhoda. Približne: najprv zakopnete a spadnete zhodou okolností priamo do nej. No a potom sa vám už blbo vykrúca až do okamihu, kedy to prebijete tým, že máte frajerku a tudíž rekre aktivity končia.
Ešte som nevidel ten film 50 odtienov sedej...ci sivej..ci co...Kolegyna vravi, ze tam furt j..ú. Ak je toto hlavná dejová línia filmu a nie je to péčko, tak asi dám tomu filmu šancu
johnnySVK to si už skôr daj Hru o tróny to aspoň nie je gýč
takú Ygritte by som si dal povedať hneď
Hry o trony som tiez este nevidel.....A gúglil som tu Ygritte.......na moj vkus moc chlap ...
V januari dojde sedacka do obyvacky, dovtedy si to rozmyslim.
najlepšie na tom je, že Kit Harington a Rose Leslieová, teda tá, čo hrala Ygritte, sa jaxik dali dokopy v oblasti panvy aj reálne a tuším ich to ešte furt baví
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ako priznavam ze pracujem a vedla v obyvacke to islo a nechcelo sa mi ani hladat ovladac a prepinat to ( a manzelka o to mala taky zaujem ze uz vyse dve hodiny spi s nasim malym v spalni ). ale rovnako nechapem ako hento mohol byt taky "hit", to uz radsej budem cely den dokola pozerat Pretty Woman ako toto este raz co i len utrzkovito pocuvat...
Už gamblím bf4
Ps: ak by vaše ženušky potrebovali lano mam doma 25m statické, síce už po ale učel bude plniť
Kedysi som bol pozrieť nejaký byt, čo mal za kuchyňou takú komoru (v Rači a v Karlovke sa nachádzajú, balkón popred celý vigvam) a keď som ho opísal jednej kamoške s výhodami, čo som s ňou nejako krátko predtým mal nejaké epizodické výtržnosti na triku (no, triku... hovorme tomu tak
(Svoje študijné problémy [na nie našej fuckulte] následne riešila zbalením nejakého doktoranda z katedry, na ktorej mala najväčší problém, toho pri prvej príležitosti zbuchla, čím dosiahla asi pravý opak toho, čo chcela - musel zmeniť zamestnanie, aby uživil 2 krky, ona samozrejme len vznášala nároky, tak si nechal určiť výživné a deložoval ju, momentálne sa dá jej pohnutý osud zhrnúť do 2 bodov: a) nikdy nedoštudovala a už ani nedoštuduje a b) každému svojmu džamorákovi exkluzívne zadovážila iného ocina, čítajte že už parazituje na druhom úbožiakovi. Ehm a mňa sa pýtala že prečo som ju nezbuchol, no presne pre toto, čišalo to z nej na hony, musel by som byť blbec. Ten typ, čo dokáže stiahnuť so sebou široké okolie a ešte si myslieť, že je v nejakom práve či čom. Akurát je fakt, že keby tí jej obetiaci nemysleli guľami, ale mozgom, mohli mať o x problémov + nejaké tie výdavky menej.)
Ruku na srdce kto este nestepoval pred terminom prichodu jahôdkovych dni
MecoTrance ja napr. nikdy, pretože ak som išiel naplno, tak vždy s takou, čo by som si ju v pohode nechal. A s touto to bolo o niekoľkých líniách ochrany a celkove to bola taká, no, nešťastná náhoda. Približne: najprv zakopnete a spadnete zhodou okolností priamo do nej. No a potom sa vám už blbo vykrúca až do okamihu, kedy to prebijete tým, že máte frajerku a tudíž rekre aktivity končia.
To veru ma, ale nastastie tak skarede kluky, ze je v bezpeci.
Hry o trony som tiez este nevidel.....A gúglil som tu Ygritte.......na moj vkus moc chlap
V januari dojde sedacka do obyvacky, dovtedy si to rozmyslim.
Ty si hovado