Je to pravdepodobne kus cesty kde sa ide budovat cestna cyklotrasa pri kanali Vahu. Nie je to nehnutelnost, takze nemam za co platit dan. Ta informacia sa ku mne dostala sprostredkovane od bratranca. Slubili, ze zavolaju.
Platit dan je nutne? Ja mam pol hektara v intravilane a ... neplatim. (s pozehnanim Financneho uradu i Ministerstva vnutra. Danovy raj. )
Nikomu to nechyba. A ze vraj su len dve istoty - dane a smrt. Su obce kde je istota len jedna - smrt.
Nie. Lúky + stavebný + budovy.
Ale bezvládie v zadlženej obci znamená že nemám komu podať priznanie, nemá kto stanoviť výšku dane a vybrať ju. Takže zatiaľ sa neplatí. A štát to ma v pecku, sú to miestne dane. Fungujúce (či skôr nefungujuce) podľa zákonov ktoré štátni predstavitelia vytvorili a môžu zmeniť. Ale sa im nechce, pretože im nič z toho nekapne.
zobrali to rad radom celý rok to bolo Ok ale včera som to na zásobovanie neukecal a majitelka kvetinárstva išla hneď za mnou s rovnakým výsledkom ale hej, toto bola moja chyba o 20 metrov vedľa je parkovisko.....
ani by som to sem nepísal, ale včera som mal len 3 príspevky a to by bol denný podpriemer
110mat110 no práve ani v peňaženke som nemal musel som vybehnúť naspäť do predajne vytiahnuť 20-ku z trezoru...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A daň z nehnuteľností platíš?
Platit dan je nutne? Ja mam pol hektara v intravilane a ... neplatim.
Nikomu to nechyba. A ze vraj su len dve istoty - dane a smrt. Su obce kde je istota len jedna - smrt.
Ale bezvládie v zadlženej obci znamená že nemám komu podať priznanie, nemá kto stanoviť výšku dane a vybrať ju. Takže zatiaľ sa neplatí. A štát to ma v pecku, sú to miestne dane. Fungujúce (či skôr nefungujuce) podľa zákonov ktoré štátni predstavitelia vytvorili a môžu zmeniť. Ale sa im nechce, pretože im nič z toho nekapne.
ani by som to sem nepísal, ale včera som mal len 3 príspevky a to by bol denný podpriemer
110mat110 no práve ani v peňaženke som nemal
Kurnik prvy den v praci tento rok, ale uz by aj stacilo