to fakt? do baterky? ved este nie si tak stary, neblbni
Ak si niekde čítal či videl škatuľkovanie, že na ebike majú právo len starý či chorý tak ja si to nemyslím. Cyklistiku mám rád na rôzne spôsoby a jeden z nich môže byť aj ebike. Keďže nemám len jeden bike a aj dva sú veľmi málo tak by som sa nebránil ani takému eOne-Sixty. Skôr či neskôr v našej domácnosti také bude určite. A to som frfloš a myslím si že ebike ani zďaleka ešte nie sú vo vývoji tak ďaleko ako by som si predstavoval a požadoval.
Pravá cyklistika mi pripomína spojenie niečo na štýl ako pravý národniar.
Ale ja nemám ambície a nikdy som si neporovnával veľkosť ***** na Strave tak mám nárok byť niekedy aj nepravý cyklista.
A keďže mám niekoľko pravých bicyklov tak to musím kompenzovať aj nepravými pretože cyklistika vie byť pestrá a ja mám rád pestrosť.
Cyklistická komunita nie je pre mňa viac ako akákoľvek iná komunita ktorá mi niečo pozitívne prináša takže pokojne nech z tej cyklokomunity x ľudí prská ale moja zážitková cykloturistika zostane mojou a nie akoukoľvek zaškatuľkovanou.
To k takému e-bajku treba aj veľký batoh. Bežná výbava nestačí. Treba sebou pájkovačku, el. skúšačku, kopu drôtikov a drobnej elektroniky.
Inak, ten bajk som testoval. Hore strminami som si dobre zajazdil a nadol sa skoro pos...l
Jezus SJČ ale za to so Super Deluxe eňo ňuňo expanzkovým tlmičom a 8000kovým motorom, +- endurovými zdvihmi a krásnymi tlstoprdlavými dvaosmičkami pláštikmi vo verzii 3C-Maxx terra-EXO a samozrejme TR!
A mačka má pravdu, pravdu pravdoucí.
A toto si vypočujte šecjá POVINNE: https://www.youtube.com/watch?v=v_eYuQIz_-8
Asi som zo starej skoly, ale aj wikipedia hovori, ze cyklistika je o "human-powered vehicles" .. tak teraz som v rozpakoch Ebike podla mna nie je human-powered. Nic v zlom, ale netreba si zamienat dojmy a pojmy. Tym nechcem pisat nic proti ebikom, len mi tak nejak vadi, ak niekto napise, ze ebike je jedna z 100 roznych tvari cyklistiky. No .. nie je a nikdy nebude . Ked uz, tak je to ecyklistika .. to len pre poriadok .. lebo je kapanek rozdiel, jazdit s motorom a bez. Bez urazky, Turbi, absolutne mi nevadi nic, co o ebikoch pises. Ale cyklistika to uz nie je.
Ale dam aj status - sledujuc predpoved na Lubovom najoblubenejsom webe (SHMU) som dnes vecer prezul auto na zimne. Domov som uz na nom teraz prisiel po jemnej vrstvicke cerstveho snehu na hlavnych tahoch, lebo cestarov prichod zimy ako vzdy co? Zaskocil...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to fakt? do baterky? ved este nie si tak stary, neblbni
Ak si niekde čítal či videl škatuľkovanie, že na ebike majú právo len starý či chorý tak ja si to nemyslím. Cyklistiku mám rád na rôzne spôsoby a jeden z nich môže byť aj ebike. Keďže nemám len jeden bike a aj dva sú veľmi málo tak by som sa nebránil ani takému eOne-Sixty. Skôr či neskôr v našej domácnosti také bude určite. A to som frfloš a myslím si že ebike ani zďaleka ešte nie sú vo vývoji tak ďaleko ako by som si predstavoval a požadoval.
Ale ja nemám ambície a nikdy som si neporovnával veľkosť ***** na Strave tak mám nárok byť niekedy aj nepravý cyklista.
A keďže mám niekoľko pravých bicyklov tak to musím kompenzovať aj nepravými pretože cyklistika vie byť pestrá a ja mám rád pestrosť.
Cyklistická komunita nie je pre mňa viac ako akákoľvek iná komunita ktorá mi niečo pozitívne prináša takže pokojne nech z tej cyklokomunity x ľudí prská ale moja zážitková cykloturistika zostane mojou a nie akoukoľvek zaškatuľkovanou.
rasto, pridaj nejaky hejt aj Ty.
Ale k teme:
rasto je kkt
Turbi prdi
Jezus je na***** moderator
Inak, ten bajk som testoval. Hore strminami som si dobre zajazdil a nadol sa skoro pos...l
A mačka má pravdu, pravdu pravdoucí.
A toto si vypočujte šecjá POVINNE:
https://www.youtube.com/watch?v=v_eYuQIz_-8
Veľmo múdro píšeš, až mi je to divnô...
IMHO dizajneri Canyonu odviedli lepsiu pracu.
https://www.canyon.com/en/e-bike/neuron-on/
Ale dam aj status - sledujuc predpoved na Lubovom najoblubenejsom webe (SHMU) som dnes vecer prezul auto na zimne. Domov som uz na nom teraz prisiel po jemnej vrstvicke cerstveho snehu na hlavnych tahoch, lebo cestarov prichod zimy ako vzdy co? Zaskocil...