serú vás tie sviatky? či zas a znovu to voľno čo vďaka nim veľa ľudí má? lebo naozaj nechápem ... nikto ťa preboha nenúti nič sviatiť a dokonca si ani všímať, max tak otváracie hodiny obchodov
Mimochodom, nikoho nestve, ze ma extra volno. Problem je v tom ako sa tie sviatky prezentuju. V state, ktory sa neviaze na nabozestvo by nemali byt krestanske sviatky. Je to protiustavne.
Keby padol navrh na ich premenovanie a presunutie trebars na leto, stavim sa, ze by ste boli za.
aby sa to udialo museli by sme vypovedať medzištátnu zmluvu. Ak je pravda, čo píšeš, tak potom aj tá zmluva je protiústavná. Aká je pravdepodobnosť, že to tak je?
Celý ten pidištáteček založený na *****stve sa dá anihilovať jedinou salvou z TOS-1 tak, že tam dosť dlho tráva neporastie.
A ako hovorí pravidlo zisku č. 17, tak "Zmluva je zmluva je zmluva... ale iba medzi Ferengami."
lapaloma
Nie vsetko je v nej protiustavne. Skor by som povedal, ze ta zmluva je hlavne zbytocna a dala by sa nahradit vseobecnou pravnou upravou, tak aby nebola sita na mieru len jednej cirkvi.
tulenik
A znicit tak ich rozsiahle archivy s infoskami o spachanych zverstvach? Nebud trdlo. Vsetko treba zverejnit.
Napr. https://sk.wikipedia.org/wiki/Rukopisy_M%C5%95tveho_mora .. odchylky za 2200 rokov minimalne.
Btw, Vianoce ako sviatok nemaju ziaden biblicky podklad... ani podla stareho, ani noveho. A podla Noveho Zakona existuje len jeden jediny sviatok, ktory maju krestania slavit. A Vianoce to teda nie su. Staci si Novy Zakon otvorit a porovnavat s tym, co sa bezne traduje .. a divit sa .. asi najviac oslavuju Vianoce obchodnici. Niekde som cital, ze tusim aliexpres, (alebo alibaba ?) za tie par sviatkove dni (ale u nich je to neskor a nie su to tusim vianoce, ale u nas to bude asi podobne) zarobia nejake obrovske percento z celeho rocneho zisku. No bodaj by nie, ked daju zlavy ze 60% a predtym dvihnu ceny .. to pozname. A potom clovek neustale naraza na sialencov, co pobehuju , alebo jazdia autami sem a tam a snazia sa nieco zohnat Ako keby nemohli obdarovat svojich bliznych pocas roka, ked chcu a na sviatky si pekne v teple vychutnat klud a teplo doma, alebo zimu a mraz na bajku v lese
init: mne volno vo sviatok nevadi cim viac, tym lepsie Uzakonil by som este ale, ze sviatok musi vzdy pripadnut na pracovny den .. ale su povolania, kde sa nerozlisuje sobota-nedela vs pracovny den.
Vybili sa mi baterky, tak som to siel o siestej risknut do najvacsieho obchodaku v KE. A cuduj sa svete, zaparkoval som hned a nedaleko vchodu, cela optima bola poloprazdna, nikde ziadne nakupne sialenstvo na ktore som sa v duchu pripravoval. Kupil som baterky a spoko siel domov. Asi to s nami nie je az take zle.
Tiez sme sli teraz do tesca vecer ze kua asi bude problem a kukal som ze vobec, aj pokladne poloprazdne. Nechapal som. Myslel som ze vychod isiel domov ale asi je este len na ceste lebo ani u vas este nie su
Ja som teda bol len v martihnuse pre objednávku, ale tam už bol slušný saigon. Stál som vo fronte asi 20 min. Zajtra ešte skúsim dokúpiť žranicu a potom radšej zahibernujem.
"Důvodem oslav zimního slunovratu bylo vítání delšího dne (delší doby během dne, po kterou svítí Slunce)" https://cs.wikipedia.org/wiki/Slunovrat
Danko zas niečo skopíroval, nepochopil a preložil ako ďalšieho dňa nie dlhšieho.
Jaaaaj dnes blata za tri prdele, taky zasvineny som este domov neprisiel. Ale vyjazd dobry. Od kolegu som dostal aj tematicky svietnik. Dakujem juromaco
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Je smutne, ze bez sviatkov by si ten cas pre nu nemal. Pri tom mnozstve vikendov a dovolenky...
Mimochodom, nikoho nestve, ze ma extra volno. Problem je v tom ako sa tie sviatky prezentuju. V state, ktory sa neviaze na nabozestvo by nemali byt krestanske sviatky. Je to protiustavne.
Keby padol navrh na ich premenovanie a presunutie trebars na leto, stavim sa, ze by ste boli za.
A ako hovorí pravidlo zisku č. 17, tak "Zmluva je zmluva je zmluva... ale iba medzi Ferengami."
Nie vsetko je v nej protiustavne. Skor by som povedal, ze ta zmluva je hlavne zbytocna a dala by sa nahradit vseobecnou pravnou upravou, tak aby nebola sita na mieru len jednej cirkvi.
tulenik
A znicit tak ich rozsiahle archivy s infoskami o spachanych zverstvach? Nebud trdlo. Vsetko treba zverejnit.
Napr. https://sk.wikipedia.org/wiki/Rukopisy_M%C5%95tveho_mora .. odchylky za 2200 rokov minimalne.
Btw, Vianoce ako sviatok nemaju ziaden biblicky podklad... ani podla stareho, ani noveho. A podla Noveho Zakona existuje len jeden jediny sviatok, ktory maju krestania slavit. A Vianoce to teda nie su. Staci si Novy Zakon otvorit a porovnavat s tym, co sa bezne traduje .. a divit sa
.... aspoň prišiel nový job
https://cs.wikipedia.org/wiki/Slunovrat
Danko zas niečo skopíroval, nepochopil a preložil ako ďalšieho dňa nie dlhšieho.