lto
toto by mohla byt tradicia, ze vzdy na zaciatku mesiaca zosumarizujes pocet prispevkov foristov za predchadzajuci mesiac
v mene vsetkych ti vopred dakujem
Už chápem, prečo všetkým treba kadejaké boostre, špeciálne pumpy atď. Po rokoch som sa rozhodol skúsiť Schwalbe ?. Predná Magic Marry ešte ako tak šla, zadný Hans Dampf som vzdal a zatiaľ ho nahodil s dušou. Nepomohla jarová voda, zavesenie pri fukaní, roztiahnutie pätiek, nahodenie jednej strany dušou ani nič iné čo mi predtým pomohlo. Zlatý Maxxis ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja som veril, ze neprispievas lebo natacas Dielna Song 2, ale ocividne neee
niektorí sa už aj odhlásili
scarinko 345
lto 234
ramon1 219
katko 210
hack3r 200
gusto0 186
zihadlo+5 162
jaiub 151
iron.hide 148
tulenik 146
dudo 138
ivan 136
tesak 125
dano5 121
lapaloma 119
srsen 118
canopus 114
user_id 107
galipet 102
kristina 99
bedo 94
triki 90
milos21 89
magez 88
https://www.mtbiker.sk/bikeri/hladaj.html?un=&okr=&krajina=&styl=&bike=&join_s=before&join=03.04.2020&pr_s=less&pr=&sk=d&sd=d
scarinko 306
lto 168
hack3r 161
user_id 157
katko 153
zihadlo+5 133
gusto0 127
kristina 114
lapaloma 100
dano5 96
srsen 94
peterg 94
iron.hide 91
ramon1 84
jaiub 83
galipet 74
dudo 68
duves 58
tulenik 56
lubik 54
joko 54
toto by mohla byt tradicia, ze vzdy na zaciatku mesiaca zosumarizujes pocet prispevkov foristov za predchadzajuci mesiac
v mene vsetkych ti vopred dakujem