Najhorsie ze sa pritom nemozu uhnut alebo branit ako pri boxe, ci mma. Udery idu casto zboku temporalne kde prebieha najnachylnejsia tepna na krvacanie, ktora sposobuje najzavaznejsie krvacania aj pri inych urazoch. Tam je lebka najtensia. Spravne by nemali triafat temporalne kosti, ale samozrejme castokrat sa postasti. Ak som spravne porozumel, udery maju byt na bradu a ten, ktoreho vyplne, prehral. Ale nie som si isty, ci dostavat sa do parsekundoveho bezvedomia je zdraviu prospesne. Divacky fajn, no z rozhovoru s tym sampionom som mal pocit, ze si nie uplne uvedomuje rizika.
Volodja Tak je. Ak si všimneš postoj Kysučana, má ako jeden z mála closed stance, ruky zapákované do seba a hlavu stiahnutú medzi plecia resp. má predsunuté plecia súčasne. Je to na hranici pravidiel, ale robí to práve preto, aby veľa z toho úderu pohltil zakliesnenými rukami resp. napnutými trapézami. S čím nemá ako armwrestler problém. Ale overall je to nuda a tupota.
Ak chceš pozrieť niečo dynamické, tak MT kráľ bol (a je) Buakhaw Banchamek.
Načrel som tému budík... Mám appku, budík, kým neurobím určený počet krokov, nevypne sa. Stíšenie hlasitosti nejde. Je to dobrý BUZZER{ant}... Fašista budík
Ak si chceš chvíľu odpočinúť a zároveň nedávať dole viazanie nič lepšie sa nedá urobiť ako si sadnúť. Ale to zvyčajne tí s tými paličkami a úzkymi drevami na nohách nejako nechcú pochopiť.
Kúpil som bajk za 45€ a išiel som si ešte kúpiť zámok. Kúpil som si zámok a pozeral som cestou do mobilu aby som trafil na hostel. Policajt mi zatarasil cestu, odtiahol ma nabok do ich garáže. Že 100€ pokuta, alebo komfiškuju bajk... Pol hodinu som sa s ním hádal, prosil, plakal... Nič nezabralo... Tak dobre, že som svoj bajk nedoniesol... Hneď mám zážitok ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
(zamerne to davam ako status)
Otvoriť v novom okne thumb_up-1thumb_down
Ak chceš pozrieť niečo dynamické, tak MT kráľ bol (a je) Buakhaw Banchamek.
ennio rastašák bol klasik.
Zdroj: zomri.sk
https://www.facebook.com/share/v/4HpSVfC3t1pRaoTW/
sko snowboardista si chcel povedat prve novosezonne posedavanie
Kúpil som bajk za 45€ a išiel som si ešte kúpiť zámok. Kúpil som si zámok a pozeral som cestou do mobilu aby som trafil na hostel. Policajt mi zatarasil cestu, odtiahol ma nabok do ich garáže. Že 100€ pokuta, alebo komfiškuju bajk... Pol hodinu som sa s ním hádal, prosil, plakal... Nič nezabralo... Tak dobre, že som svoj bajk nedoniesol... Hneď mám zážitok ?
Bez bajku je to naxuy