Myslím, že svadby sú väčší biznis. Pozrite na takú am. herečku Elisabeth Taylor (hrala Kleopatru v 1963) a jej skóre - 8:1 pre svadby Tá už musela dostávať aj množstevnú zľavu ...
To je ešte väčší biznis ako svadby, asi preto, že je to navždy, nie ako manželstvá.
Keď sa nepriznáš k zosnulému, ani nikto iný, tak sa o pochovanie pozostatkov musí postarať na vlastné náklady obec, kde mal zosnulý posledné trvalé bydlisko. Pri svadbe musíš zaplatiť za obrad, jedine že by to zatiahol nastávajúci(a).
Ale ak sa nepriznas, tak asi ani nemozes dedit, nie? A väcsinou asi plati, ze pozostali su vdaka dedicstvu v zisku aj ked musia zaplatit tych par eur za pohreb.
No, tento rok sa v rodine pani spolubývajúcej stalo, že zomrela 96 ročná pani. S ťažkým alzheimerom, v starostlivosti ústavu asi 4 roky. Nič po nej neostalo, dedičské konanie bolo zrušené bez delenia zostatku. Vydalo to akurát na jednoduchú rozlúčku v kostole a kremáciu. Ak by žila dlhšie, tak by sa už rodina skladala na jej pobyt v ústave. Pani terazky vybavuje ukladanie urny v krematóriu, možno nikto z rodiny nepríde, aby nemuseli prispieť na dorobenie mena na epitafnú dosku...
Nie každý zomiera bohatý, alebo aspoň s úsporami na pohreb.
Smeroval som k tomu, ze casto zostane nehnutelnost a ta ma spravidla väcsiu hodnotu ako naklady na pohreb. A napisal som "väcsinou", nenapisal som "vzdy".
Syn čosi znášal stále do izby v podkroví a teraz, keď odišiel von, som tam išla upratať
A mám úsmev na tvári od ucha k uchu
Deviatak, miluje históriu 2.svetovej vojny rovnako ako ja, vo štvrtok ho nechala pani učiteľka odučiť bez prípravy hodinu dejepisu o Hitlerovi a teraz som našla toto
Lietadlo na strome, zbraň a holubica vedľa seba dole. Asi som dobre vychovala
Pred chvíľou som si do auta omylom naliala namiesto oleja chladiacu zmes Celú fľašu pre istotu. Hubová polievka od ocina dnes zaslúžená. Zajtra budem liezť pod auto a vypúšťať. Presne sa vidím ako tam ležím a snažím sa byť veľmi múdra a samostatná
Ja som presne ten typ človeka, ktorý sa nikdy nenudí, ale fakt by som sa niekedy veľmi rada.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Však aj druhá svadba je len raz za život, aj tú si treba užiť
Keď sa nepriznáš k zosnulému, ani nikto iný, tak sa o pochovanie pozostatkov musí postarať na vlastné náklady obec, kde mal zosnulý posledné trvalé bydlisko. Pri svadbe musíš zaplatiť za obrad, jedine že by to zatiahol nastávajúci(a).
Nie každý zomiera bohatý, alebo aspoň s úsporami na pohreb.
A mám úsmev na tvári od ucha k uchu
Deviatak, miluje históriu 2.svetovej vojny rovnako ako ja, vo štvrtok ho nechala pani učiteľka odučiť bez prípravy hodinu dejepisu
Lietadlo na strome, zbraň a holubica vedľa seba dole. Asi som dobre vychovala
Asi nerozumiem
4ty pohar chyba, ale je v ocakavani.
Nechapem, preco som na to neprisiel skor.
Nechapem, preco som na to neprisiel skor.
tiez to tak robim
Ja som presne ten typ človeka, ktorý sa nikdy nenudí, ale fakt by som sa niekedy veľmi rada.