nj, nastastie je to stale take drahe. Inak by sme uz davno mali hory plne ebajkov. My sme napriklad sobotu vo Fatre nestretli ani jeden elektrobajk, a to sme sli aj cez tu nabijaciu stanicu Kralova Studna.
najviac ebajkov je asi tu dole u nas v Malych Karpatoch, a to len z dovodu bohatsich Bratislavcanov.
Osobne mi to neprekáža - len nemalo by sa v prvom rade propagovať to, čo je dostupnejšie? Ono, je lepšie ak si rodinka, ktorá netrénuje (a hlavne má na to) dopraje ebiky, zapnú deti dozadu a idú s nimi do prírody, na výlet ako sa trepať po obchoďáku alebo prdieť doma za pc...ale príde mi to moc spropagované viac, ako cyklistika "bez motora". A ak bude viac cyklistov v horách,je len otázka času, kedy sa naozaj naše hory začnú podobať na tie západné, teda zmiznú V3S, či LKT-čka a misto toho sa budú budovať cyklotrasy.
ale príde mi to moc spropagované viac, ako cyklistika "bez motora". A ak bude viac cyklistov v horách,je len otázka času, kedy sa naozaj naše hory začnú podobať na tie západné, teda zmiznú V3S, či LKT-čka a misto toho sa budú budovať cyklotrasy. ....
aký koľvek počet bikerov, ebikerov, turistov a pod. určite z lesa nevyženie traktory a lesnú techniku. U nás jediné čo môže z hory zmiznúť sú stromy.
No a potom zmiznu aj LKTcka Lenze uz bude neskoro. Teraz sa tazi celorocne. Siel som v sobotu rano Opatovskou dolinou pri TN a tazia tam ostosest. To uz sa mozu stromy pilit aj vo vegetacnom obdobi? Lebo co si pamatam tak cez leto sa v tych horach netazilo vobec a teraz kamiony dreva nachystane skoro vsade...
Práve sa chystám na políciu riešiť cyklotrasy medzi Čirčom a Lesnicou. Sám som zvedavý, kadiaľ to pôjde a aké dopravné a cyklo značenie je tam navrhované, ake podklady budú ... vraj to je práca na viac dní. Dnes iba nejaké základné info dostaneme od projektanta. Tak snáď sa niečo konečne pohne aj u nás.
:D aký koľvek počet bikerov, ebikerov, turistov a pod. určite z lesa nevyženie traktory a lesnú techniku. U nás jediné čo môže z hory zmiznúť sú stromy.
Keď budeme všetci takto negatívne rozmýšľať, budeme mať naozaj hovno....ale to som si všimol, že to je v povahe Slovákov, buď hneď "negovať" alebo robiť si srandu. No chytiť sa teda názoru a práce, to už každému ***** lebo veď načo, aj tak sa to nezmení a na čo, aj tak to bude inak....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
najviac ebajkov je asi tu dole u nas v Malych Karpatoch, a to len z dovodu bohatsich Bratislavcanov.
edit: ok tak nieje nato tema
Keď budeme všetci takto negatívne rozmýšľať, budeme mať naozaj hovno....ale to som si všimol, že to je v povahe Slovákov, buď hneď "negovať" alebo robiť si srandu. No chytiť sa teda názoru a práce, to už každému ***** lebo veď načo, aj tak sa to nezmení a na čo, aj tak to bude inak....