mam totalne zalahnute prave ucho. Myslim ze je to z klimy, lebo vcera na mna fucala cely den. Zvlastny pocit, ked neviem vobec urcit z akeho smeru prichadzaju zvuky :/
tieto dni sú samé sklamania, včera cestou z práce som sa vytešoval ako mi to ide dobre okolo ahoja ... tak ťažký prevod v takom teple som tam nešiel hádam ešte nikdy ... a zrazu ma úplne demotivačne opáli dedo na e-biku ... potom som sa presingloval nad lamač a nejako som na novoobjavených singloch zablúdil a namiesto do lamača som zbehol cez prhľavu a pichliače naspäť na železnú ... no a potom asfaltkou hore na kačín, zase som mal pocit ako mi to dobre ide a aký som dnes rýchly .. a rozdielom tak 5-7 Km/h na obehol nejaký mladý chrt, aby som potom na singloch už konečne dolu do lamača zistil, že mám totálne povolený výplet na zadnom kolese ... a teraz neviem či som stým šiel rohatku a kameňák alebo som to na nich práve uvolnil
a dnes do toho ešte nestíham firemný guláš lebo budem sedieť v práci ako taký debo
lapaloma - z toho si nic nerob, ten ebajk sa nerata a na asfaltke na Kacin sa da dupat rychlo, kedze to skoro nema ziadny sklon. Ty si aspon bol na bajku, ja uz 4 dni nie.
ziadny "ucet statu" - sam si si to zaplatil pocas tych odpracovanych rokov... co si myslis, kam ide polovica penazi ktore za teba plati zamestnavatel ?
senilny dedo taketo veci uz nevie a si mysli,ze my budeme na neho robit
Canopus... Napísal deBo nie deDo... ... A v inom fóre pindas na Misovu gramatiku ... Status: sám na chate pri Malom Dunaji s pifkom v ruke a s biednym signálom ... Tento status sa bude odosielať cca 1 minútu
Aby Vám to bolo jasné s tými dôchodkami... Až do septembra dávam niečo zo svojej výplaty (4%) na dôchodkové poistenie a niečo pridáva zamestnávateľ (14%). Tieto peniaze nejdú na nejaký môj tajomný účet (nie som poistený v II. pilieri, ale som klientom Sociálnej poisťovne), ale Sociálna poisťovňa ich sčasti prežerie, napríklad na drahé informačné systémy, predražené kancelárske potreby, vysoké platy a odmeny niektorých vedúcich zamestnancov, malé platy ostatných zamestnancov a väčšiu časť vyplatí terajším dôchodcom. Neodloží nič. Dokonca si musí pomáhať, keď na výplatu dôchodkov používa aj fond nemocenského poistenia, úrazového poistenia a berie aj z ďalších fondov.
Ale od októbra sa to zmení - budete ma živiť, aj keď ste v II. pilieri... Lebo súdruh Fico prezieravo väčšiu časť príspevkov zamestnávateľov presmeroval z II. piliera do Sociálnej poisťovne na výplatu dôchodkov. Takže od októbra mi SP nebude vyplácať mesačný príspevok na prežitie z nejakého môjho tajomného účtu na ktorý som si 40 rokov zbieral bubáčiky, ale z vašich odvodov do Sociálnej poisťovne. A keďže SP je štátna inštitúcia, v pohode môžem napísať, že ma bude živiť štát!
A aby som Vás ešte viacej nasral, tak začnem cestovať. Vlakom a zadarmo. Takže zo svojich daní budete prispievať aj na moje poznávanie Slovenska... Aj zdravotne sa musím dať do poriadku... Tak usilovne makajte, plaťte odvody a dane!
Ja niekedy uvažujem, či si fakt taký zakomplexovaný, zaprdený, ublížený dedek alebo si tu z nás len robíš srandu. Cez net sa to niekedy ťažko súdi, ale keďže som večný optimista tak verím v druhú možnosť.
tak kazdy clovek zije v nejakej dobe, do ktorej sa narodi......A Joko ...ak si pracoval poctivo cely zivot, zasluzis si, aby ta teraz na nejaku dobu zivil stat.....Ja s tym nemam problem. I ked viac by sa mi pacilo, keby na cloveka na dochodku pracovali jeho deti...Cim viac zarobia, tym sa dedko lepsie bude mat...SAmozrejme ze by boli nejake tie vynimky pre bezdetnych, postihnutych...atd.....To by bolo radosti kukat, ako by cigani hnali svoje deti do prace... Vsetko krasne ciste , vyzametane....ach jaj...
No ty si prišiel o rozum Ty chceš, aby dnešná nevďačná mládež pracovala na svojich rodičov?
No chudáci starí rodičia, veď už za ich života sa deti bijú o ich majetok, ak sa dostanú do domova dôchodcov, môžu byť šťastní, ak je teraz málo bezdomovcov, čo by bolo potom ani nechcem vedieť
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a dnes do toho ešte nestíham firemný guláš lebo budem sedieť v práci ako taký debo
a vies aky organ je najviac zatazeny pri samotnom sexe?
....rit - ma co robit, aby sa od stastia neposrala
Ale od októbra sa to zmení - budete ma živiť, aj keď ste v II. pilieri... Lebo súdruh Fico prezieravo väčšiu časť príspevkov zamestnávateľov presmeroval z II. piliera do Sociálnej poisťovne na výplatu dôchodkov. Takže od októbra mi SP nebude vyplácať mesačný príspevok na prežitie z nejakého môjho tajomného účtu na ktorý som si 40 rokov zbieral bubáčiky, ale z vašich odvodov do Sociálnej poisťovne. A keďže SP je štátna inštitúcia, v pohode môžem napísať, že ma bude živiť štát!
A aby som Vás ešte viacej nasral, tak začnem cestovať. Vlakom a zadarmo. Takže zo svojich daní budete prispievať aj na moje poznávanie Slovenska... Aj zdravotne sa musím dať do poriadku... Tak usilovne makajte, plaťte odvody a dane!
zaprdený dedek
No chudáci starí rodičia, veď už za ich života sa deti bijú o ich majetok, ak sa dostanú do domova dôchodcov, môžu byť šťastní, ak je teraz málo bezdomovcov, čo by bolo potom ani nechcem vedieť