zjedol polievku,kok0t zevraj bol gumeny,tak ten len pozuzlal a isli dalej na ochutnavky do inych casti KL
daj si do googla Penang Torpedo soup copyrighti.imgur.com i.imgur.com
martinapb: malaysia+indonezia=280 000 000 ludi,je to ich kultura a my sme pri nich obycajny odpad
pre odlahcenie: prezidentom Indonezia je JOKO
ale pointu som uz pochopil cin penis,ci slimak je to vlastne jedno a skoro to iste
ocuj RAMÓN: ked sa tu chces silou mocou pretlacat s tymi tvojimi mini ***** vajickami a panvickou: ty si za 2 roky vyprodukoval kopec mastalneho hnoja a hovna aka premiovy servis,premiove znacky,kavovarik za mega cenu bajkov,najvykonnejsie super TRETRY a kopec premioveho grcu,ty mamonar
cize to si ma uz davno predbehol za tie roky rokuce
tak sa pobal,vezmi si tie gulicky,kavovarik,slimaciky,najvykonnejsie tretry a hlavne premiovu panvicku a smykaj domov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To preto, ze to malo patrit ukryvajucej sa zehlicke a nie Tebe.
EDIT: je to tam..... ale nervy mam v kybli.....
Turbiale pointu so mnou a so stlpami som akoze nepochopil,ale dobre: to druhe je krajsie
Sa ti ospravedlnujem. Po opatovnom precitani komentov som zistil ze Ajronhajd mal ten premudrely koment o vrchole nevkusu. Si v tom nevinne.
Nejako tam máte zamračené
Je tu furt aj dost modrej oblohy takze je to v norme. Ale keby aj prsalo a bolo 15 stupnov tak sa strcim do teplej vody a vybavene.
Co je na jeho komente premudrele ?
Podla mna to je tiez gyc. Tipujem ze majitelia kupelov jazdia na tomto:
tak ten medak je vrchol grcania
daj si do googla Penang Torpedo soup
pre odlahcenie: prezidentom Indonezia je JOKO
ale pointu som uz pochopil
ocuj RAMÓN: ked sa tu chces silou mocou pretlacat s tymi tvojimi mini ***** vajickami a panvickou: ty si za 2 roky vyprodukoval kopec mastalneho hnoja a hovna aka premiovy servis,premiove znacky,kavovarik za mega cenu bajkov,najvykonnejsie super TRETRY a kopec premioveho grcu,ty mamonar
cize to si ma uz davno predbehol za tie roky rokuce
tak sa pobal,vezmi si tie gulicky,kavovarik,slimaciky,najvykonnejsie tretry a hlavne premiovu panvicku a smykaj domov
blocked next topic