Ok, ok, z hub by clovek teda nezomrel, to som trosku prehnal .. ale teraz som si spomenul, AdMich, ze ty si priaznivec ebikov, sa mi zda. Tak teraz som na rozpakoch .. nemozes ist na hriby na ebiku , ma to motor
Hack3r - ta tabulka je obsah v susine - otazka je, ale kolko susiny v hubach je, kedze sa uvadza, ze az 90% huby je voda...takze ak mas susiny tych 10%...
MageZ : je to zjavne dobre proti dehydratacii .. zaroven maz vyzivu (proteiny, tuky) a bonus aj vitaminy a mineraly. V pripade konzumacie niektorych specialnych typov aj ine bonusy pri jazdeni
zviezol som sa na Golf R po serpentinach nad Finale Ligure, dobre to zatlacalo do sedadla aj v tych strmakoch ...sice len ako spolujazdec, ale Nemci chceli za vyvoz 3 ludi s bikmi len 10e - na piva (vodic hovoril, ze dnes nebikoval, ale rozvazal, kedze vcera to s pivami prehnal - inak skupina bikerov z DE, ktori uz jazdia 15 rokov, najstarsi 54 rocny dava aj ciernoty)... niekedy sa oplati prihovorit a privtierkovat ale to bude zrejme aj tym, ze ludia su tu celkovo nejako lepsie naladeni
Mozem ti spravit Joes rampáš. Chladnicku mam momentalne vypnutu takze ani vino nie je chodne na podavanie u mna.
Ale ked vecer prides tak ta pozvem na dobru flasku.
Človek prejde cez pol sveta motá sa tam krizom-krazom dva týždne a nikomu nič neprekáža. Potom sa vráti naspäť na to naše Slovensko a prvé čo počuje v letiskovej hale namiesto "Vitajte opäť doma" je "Odkiaľ cestujete? Čo dovážate?" od financov, prejde 40 km autom a už vidí tradičný obraz gumkacov s radarom plniť si úlohy 16. zjazdu KS Smer o napĺňaní fondu pre podporu našich ľudí ináč nazývaného aj štátny rozpočet. Je toto vôbec možné?
zostal by som este tyzden na EWS bude to tu pekna plnka, ale zazit tu atmosferu - citit to vo vzduchu ako sa to blizi niektore traily co sa pojdu ako RS su uz zatvorene (DH Man a zrejme aj Little Champery)...ked sme sa obrnovali chranicmi a dohadlovali kto pojde prvy na zaciatku jednej ciernoty, prisla dama (MILF from you dreams) na karbonovm Focuse a prihovorila sa - prisla z Kanady pozriet EWS a zajazdit si tie traily, ze ona zije triatlonom ale zamilovala sa do EWS, popytala sa aj na traily a jazdenie v SR, zhodnotila ze s vlastnikmi lesov maju podobne problemy, zazelala pekny zvysok dovo a zostal len prach vo vzduchu...
...zajtra hajde navrat do reality a v pondelok muklovat...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V košických lesoch taká zámena nastať nemôže.
... lebo Bedľa je jediný košický singletrack pomenovaný po nejakej hube.
Odhalil si ma ??
Ale ked vecer prides tak ta pozvem na dobru flasku.
Len pozor!
http://www.tvnoviny.sk/domace/1935818_ochutnavka-burciaka-sa-na-juhu-slovenska-skoncila-tragediou-jeden-mrtvy-traja-v-bezvedomi#
zostal by som este tyzden na EWS
...zajtra hajde navrat do reality a v pondelok muklovat...