Dňa 21.7.2017 o 09:20h som na Popradskej železničnej stanici na druhom nástupišti zabudol slnečné okuliare SPECIALIZED. Prosím poctivého nálezcu o vrátenie. Ďakujem, [email protected]
v Nedelu 30.7 som stratil Polar RS 800 v Kralovej pri senci ak ho nahodou niekto nasiel velmi by som bol vdacny. Nema velku hodnitu, ale ide mi skor o zaznamy v nom.
Ak nebudeme brať do úvahy ekologický aspekt, bolo by lepšie, keby v kríkoch ostal. Ak by sme uvažovali ekologicky, bolo by lepšie, keby ten rám nikdy nevyrobili.
Ja ked musim niekde v lese nechat bike, tak do krikov schovam bike bez kolies... A kolesa poodhadzujem o par (sto) metrov dalej... Nuz, niekto asi teraz stoji s kolesami v ruke a hlada bike
Nasiel som dnes na Silickej planine blizko Roznavy biely cyklopocitac Sigma Rox 8.1. Rad ho vratim povodnemu majitelovi, ktory bude vediet ake meno na nom pise.
zdravim ..dva dni po Horalovy vo svite som na trati nasiel tachometer,predpokladam ,ze tam ostal po preteku,kto stratil nech mi napise znacku a typ poslem mu ho......
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.