ako sa stravujete pred bike_ovackou, ako pocas nej a ako po dobrej bike_ovacke? pijete nejake "jontaky" alebo dobre pivko, kofolu ci vodu?
co energeticke tycinky, tuby, pasty?
vo Vele 04/2007, 05/2007 sú články:
Velo šéfkuchář vaří pro vytrvalce (zostavenie jedálnička pri vytrvalostnom športovaní) a v druhom čísle je článok pre silový trénink.
Potom niečo o tukoch a cukroch a pár tipov.
Ten vypaseny sefkuchar nam bikerom teda riadne doprial. Z jeho stravy by som do tyzdna zdochol.
ak niekam idem, tak jem dve hodiny predtym, najradsej ovsenu kasu a ak to trva do troch hodin tak cestou nejedavam nic, zasob mam na sebe dost a ak je to nadlhsie, tak nejake ropne produkty, ako je spominana margotka, alebo nieco podobne
no neviem ako vy ale ja pred vacsim vyjazdom vela nezjem potom sa mi velmo nechce. ale ako vidim tak tie horalky a kofola maju uspech. pivo je drahe ale iba ked vas chytia fizli to mate za 10000sk.
mila,horalka to muuuusi byc no a ta margotka ta byc moooze.pifko+kofca
Ako som siel z Brezovej, tak som si chrumal Margotku s hrozienkami (odporucam) a dobra patina mi spadla do travy, tak zabrzdim, aj som ju par minut hladal ale nenasiel ... takze Margotku mozem taky tak a som ochotny koli nej stratit aj par minut ... , ale taky gulasik pocas dlhsej jazdy (6-13h) nie je vobec zly ... pred jazdou zjem co doma najdem, pecivo so sunkou a syrom a podobne ...
Dokonca sa mi zda ze ked mas vodicak tak ti ho aj mozu zobrat. A pytal som sa znameho policajta, aj rychlost ti mozu namerat a pokutovat ta.
vodicak Ti mozu zobrat iba ak by si isiel autom(alebo liazkou a inym prostriedkom, na ktory sa ten vodicak vztahuje).na bike neexistuje vodicak, tak aky by ti mali zobrat?a taku fotku z radaru by som bral
trosku k teme:ak idem nieco kratsie tak nic nepapam a na dlhsej streke vacsinou keksicky cukricky a ine hovadinky.a kofola obcas tiez padne vhod.
to jaro, nie som si isty, ale za alkohol na bicykli ta moze dat na spravne konanie a neviem ako to tam chodi, ale myslim, ze je mozne, ze ti tam ten vodicak zoberu, malokto chodi s vodicakom na bicykli, kedysi vypustili kolesa a bol pokoj
JAro, to je síce možné, ale veľmi by som sa na to nespoliehal. Vykonávacie predpisy sa menia často a mohol by si sa v tom správnom konaní prekvapiť. Takisto faktom je, že vodičom je osoba, ktorá vedie motorové, alebo nemotorové vozidlo, alebo električku. Bez ohľadu na to, či na bike vodičák treba, alebo nie. Čiže, zákon platí.
Na druhej strane, ja som to už niekde písal, treba zachovať objektivitu. Ako by sa Ti páčilo, keby si išiel v nejakom zjazde v obci, povedzme päťdesiat, v zmysle predpisov, triezvy a z bočnej ulice by Ťa zostrelil miestny šampión na bicykli, s dvoma promile?
Chcel som tým povedať, že by som bol s alkoholom na biku opatrný.
Ale zas pochybujem o tom ze niekto sa tu pocas bikovania naleje 10 - 15 pivami, takze myslim ze by to nemalo byt az tak strasne ked si da niekto pivo na zaver bikovacieho dna. Ale radsej budem ked secia co jazdia nebudu pit, a ak ano, tak fakt na zaver bikovacky pri svojom dome i ked pohlad polisov na to ze celu bikovacku nepil a ved uz je skoro doma asi nebude taky zhovievy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Akosi zo zásady, hm, hm...
Velo šéfkuchář vaří pro vytrvalce (zostavenie jedálnička pri vytrvalostnom športovaní) a v druhom čísle je článok pre silový trénink.
Potom niečo o tukoch a cukroch a pár tipov.
Ten vypaseny sefkuchar nam bikerom teda riadne doprial. Z jeho stravy by som do tyzdna zdochol.
ale si ucastnik cestnej premavky tak pravidla platia aj pre nas..
Ako som siel z Brezovej, tak som si chrumal Margotku s hrozienkami (odporucam) a dobra patina mi spadla do travy, tak zabrzdim, aj som ju par minut hladal ale nenasiel ... takze Margotku mozem taky tak a som ochotny koli nej stratit aj par minut ...
trosku k teme:ak idem nieco kratsie tak nic nepapam a na dlhsej streke vacsinou keksicky cukricky a ine hovadinky.a kofola obcas tiez padne vhod.
Na druhej strane, ja som to už niekde písal, treba zachovať objektivitu. Ako by sa Ti páčilo, keby si išiel v nejakom zjazde v obci, povedzme päťdesiat, v zmysle predpisov, triezvy a z bočnej ulice by Ťa zostrelil miestny šampión na bicykli, s dvoma promile?
Chcel som tým povedať, že by som bol s alkoholom na biku opatrný.
miestny sampion by si velku hlavu z toho nerobil ze niekoho nabral.. hlavne ze ho hreje 2 promile
no vodicak ti zobrat nemozu ale za alkohol ta pokutovat mozu aj za rychlost.