R.I.P
Každopádne by som to od neho nečakal, prišiel mi dosť sebavedomý, no poznal som ho viac-menej len cez fórum. Každopádne je ho škoda, ako človeka, bikera. Život je občas ťažký ...
Úprimnú sústrasť rodine, blízkym. Ivan, odpočívaj v pokoji ....
A v každom z nás je kúsok malého decka, ktoré je škodoradostné a dychtivé po malej zákernosti...
Samozrejme je to veľmi smutné, čo sa mu stalo. Ale život je boj ako sa hovorí - a on mal ten boj asi dosť ťažký. Nech odpočíva v pokoji...
Kazdopadne je to velmi smutne ked si niekto siahne na zivot,takto by to nemalo fungovat a nase reci tu nic nezmenia ani situacii neprilepsia.
Opustil nas jeden z nas bikerov,nech uz pre cokolvek a akokolvek,odpocivaj v pokoji Ivan.
Netrep blbosti... Takto za PC ako sme tu ťažko zistíš že ma niekto problém. Niekedy to nevedia ani najbližší ľudia z okolia.
Môj kamarát s ktorým som začínal jazdiť sa presťahoval na samotu.... Po 5 rokoch ničnerobenia, len meditovania a pod. pre mňa blbostí mu preskočilo a pokúsil sa o samovraždu, ale takú pomalú...Našli ho v lese niekde na Záhorí, pešo prešiel od P. Bystrice. Našťastie ho zachránili akurát prišiel o nohy lebo mu odmrzli. Jediné čo sme si mysleli že je nejaký divný a že mu začína hrabať, hnali sme ho do roboty... A problém bol úplne niekde inde.
Úprimnú sústrasť.
Je to smutné čo sa stalo, ale čo sa týka témy o ňom, tak o to si koledoval, Ja osobne som sa nezapojil, ale tlak vedel zdvihnúť, myslím si že tá téma bola OK, sám si to pýtal.
To, že je niekto navždy preč, nevymaže všetko to čo urobil.
Viackrát som bol na pohrebe, kde po vypočutí nekrológu sa viacerí zhodli, že asi pochovávajú niekoho iného, koho nepoznajú.
Sorry, nepoznal som ho osobne, úprimnú sústrasť, je to šok
... ešte furt mi behajú zimomriavky po chrbte.
čo sa ale pametám tvrdil, že je velký bojovník, toto by som z jeho rečí nečakal..
každopádne RIP nech už bol akýkolvek, týmto si ale nepomohol a pár luďom v okolí určite silne ublížil a poslal do riadnych sr*čiek..
epo: toto som ani nevidel, teda mať toľko energie..
a aby sme si targeta trochu pripomenuli v trochu veselšom:
Uprimnú sústrasť všetkým známym a rodine.