Na dlho je to pre človeka co to nevie a nemá náradie.... 👍No a bonus je ze mimo sezóny to tam bude viac ako týždeň 😂
Nie každý je šikovný, mam preto prestať bicyklovať?
zihadlo 5Ja som však kúpil jazdený rám s vykuchanými bowdenami. Aj tu sa to dá doma spraviť ale je to už piplačka. 30 € na hodinu mi však vyrazilo dych.
PetoPeto21 .... tak si Ta blokujem...Peto...... Federer ..a ine nicky co si mal.... 100x som Ti ponukol pomoc s bajkom aj inym.... opravit, nastavit, porobit Ti co by si potreboval... doviezol by som si to k sebe 30km aj Ti to odviezol... dobru robotu si mohol mat co som Ti riesil .... a nikdy na nic si nereagoval..... a teraz places vo fore Tazky zivot tenistu ze si zaplatil 110e v servise za "skoro" nic lebo ty nemas naradie ani vedomosti?.... ic do rici
Podľa mňa sa nezabáva, ale potrebuje psychiatrickú pomoc a na to musí prísť sám, nemyslím to v zlom. Žrať lexaurin, boh vie, kto mu to predpísal, v tak mladom veku nie je dobré, lebo diazepamy sú 50rokov staré lieky. Dneska sa už používajú modernejšie lieky.
Idem sa aj ja postazovat. Riaditelka z riskovej skolky na mna kasle. Stale nemam papier ani organizacne pokyny a od februara mame nastupit. A ked tam dojdeme nie je tam. Hlavne ze 8.1 ma poslala do rite ze sa len zacali robit a potrebuje cas. No asi potrebuje toho casu veeelmi vela. Ako v najhorsom mame dohodnutu aj sukromnu skolku ale tam chuda baba stale nevie ci jej obsadim miesto alebo nie
Asi som malo mudry a malo krasny, ked sa tiez musim stazovat
Pozri sa, vysvetľovať ti nič nebudem, lebo nie som doktor a takéto diagnozy cez internet sú k ničomu. A v tvojom stave nájsť tie správne info na nete je ako hľadať ihlu v kope sena. Čím skôr si zoberieš k srdcu, čo som ti napísal, tým pre teba lepšie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nie každý je šikovný, mam preto prestať bicyklovať?
Je fajn, pre zdravých, pekných a múdrych... Pre ostatných je to tu utrpenie...
Asi som malo mudry a malo krasny, ked sa tiez musim stazovat