Podľa fotiek a reči co kto ma a bol, mam pocit, že tu všetci zarábajú min. 1500€ v čistom...
kontrolná otázka....kolko myslíš, že musí zarábať jeden človek, čo má 3-iz. byt na 30-rocnu hypo v Petržke, má manželku na materskej a malé dieta, auto na leasing ???
Ked ti poviem, ze 1500eur je fakt minimum, aby to vsetko utiahol, budes mu aj tak zavidiet?...Zda sa ti to luxus, co som vymenoval??
GZA
Priemerná mzda v Česku dosiahla v 3. štvrťroku 29 050 korún (1138 eur), medziročne tak vzrástla o 6,8 %. Reálne sa mzdy zvýšili o 4,2 %. Medián miezd predstavoval 25 181 korún. (tasr)
V prvom rade je to o pristupe k zivotu. Niekto je spokojny s tym co ma, niekto nie. Niekto pre to aj nieco robi, niekto len frfle a caka na zazrak. Alebo, ze jeho problemy za neho vyriesi niekto iny, pripadne vzdy je problem niekde inde (hladanie nepriatela, v poslednej dobe velmi popularne na SK, CZ, HU ci PL). Ako tu uz niekto spominal, skoro 90% ludi na zemi ma horsie zivotne podmienky ako my. Okrem toho, tu nie sme v Indii ci Afrike a pod, kazdy jeden z nas mal a stale ma velmi slusnu sancu pre seba nieco spravit a posunut sa dalej. Kde je snaha, cesta sa vzdy najde. Takze namiesto plakania nad vyplatou sa postav sa pred zrkadlo a uprimne si povedz, co vsetko si spravil aby si sa mal dobre, resp aby sa to zlepsilo k lepsiemu. Ak toho vela nebude, tak chybu by sme nasli. Tazke treba popremyslat a nieco zacat robit. Drzim palce!
Niekedy je problem vystupit z comfortnej zony, je mnoho ludi co zarabaju viac na ukor volneho casu, tak som zil 2 roky potom som s tym sekol a robil v jednej praci. Viem ze to do buducnosti nieje vizia no ja som bol tento rok ovela stastnejsi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nikto neporadil ok aj tak za chvíľu to tu bude vymazané..
prečo máš ten pocit?
Podľa fotiek a reči co kto ma a bol, mam pocit, že tu všetci zarábajú min. 1500€ v čistom...
kontrolná otázka....kolko myslíš, že musí zarábať jeden človek, čo má 3-iz. byt na 30-rocnu hypo v Petržke, má manželku na materskej a malé dieta, auto na leasing ???
Ked ti poviem, ze 1500eur je fakt minimum, aby to vsetko utiahol, budes mu aj tak zavidiet?...Zda sa ti to luxus, co som vymenoval??
Nastastie som nastupil do skoly na inu poziciu lebo z tohto sa nezije lahko ani na vychode v mamahoteli
Nastastie som nastupil do skoly na inu poziciu lebo z tohto sa nezije lahko ani na vychode v mamahoteli
Ja 650€ a o rodine deťoch a samostatnom bývaní len snívať môžem...
Hlavne bohatý na duchu 😉
Priemerná mzda v Česku dosiahla v 3. štvrťroku 29 050 korún (1138 eur), medziročne tak vzrástla o 6,8 %. Reálne sa mzdy zvýšili o 4,2 %. Medián miezd predstavoval 25 181 korún. (tasr)
Ja mam o par desiatok eur viac ako ty a mam hypoteku v BA, auto, 2 bicykle a nestazujem sa furt.
som cakal ze zadries nieco ako minimalnu mzdu