isto nedal si dazd? lebo ja to tam vidim

"Aj napriek tomu že takmer stále svietilo slnko asi 70% času na mňa pršalo Smile aspoň že cesty boli vyschnuté a voda okamžite vsiakla."

ja na salzge som startoval za dazda a aj do siela som prisiel cely premoknuty do nitky ta niekde medzi tym tam bolo 3 hodiny sucho teda nie na trati len neprsalo ne neviem ci by si tam dal mokro len

ako o nic nejde mne nejde o to ci som 4 alebo 50 pre mna za mna ja sa v rebrickoch nemusim ukazzovat vobec ak tm niekomu vadim
31.07.2008 - 11:03:51
00
ono je to tak, ked idem maraton v dazdi, dostanem 1000 bodov. Ked sa idem previest len "exploracne", v suchu a scasti po asfalte, dostanem pri rovnakej vzdialensti 150 bodov. Ten nepomer je niekedy skutocne velky.
31.07.2008 - 11:05:32
00
Hovoril si o závode, nie o výjazde. V tom výjazde čo si spomenul takmer celý čas pršalo pričom súčasne svietilo slnko.

citujem s oficiálneho webu závodu:
"Ve 12 hodin v sobotu závodníci odstartovali stylem Le Mans a peloton začal kroužit po skvěle zabezpečeném okruhu. Odpolední třicetistupňová vedra sebou přinesla dvě silné bouřky s přívalovými dešti, přičemž ten druhý byl vytrvalejšího rázu a trať proměnil k nepoznání. Už v 16 hodin skončil velký favorit - polák Andrzej Kuchmistrz, který měl hned z kraje závodu defekt a jak se snažil ztrátu dohnat, tak se doslova uvařil. Po následných průtržích mračen, kdy oblohu křižovaly blesky a v kempu vítr odnášel stany, přicházely na všechny závodníky problémy s technikou. Kola zanesená blátem a pískem jen stěží řadila a brzdila.
I v těchto podmínkách nepřestávali borci kroužit po náročném okruhu a prokazovali skutečně silný morál."

O nič predsa nejde. Či nie ?
31.07.2008 - 11:07:41
00
ono je to tak, ked idem maraton v dazdi, dostanem 1000 bodov. Ked sa idem previest len "exploracne", v suchu a scasti po asfalte, dostanem pri rovnakej vzdialensti 150 bodov. Ten nepomer je niekedy skutocne velky.

ja si myslim-a z vlastnej skusenosti viem,ze za dazda jazdit je masaker-mokro moze znamenat cokolvek (ked je len chvilu po dazdiku a je mokro,alebo ako vo zvolene,kde boli neustale bahenne kupele-kto nezazil nevie).-co v podstate moze aj dazd-dazdik-prietrz mracien...to by sa rovno mohla spravit tabulka(co by asi bolo totalne chaoticke a vobec kopec prace-ak vobec mozne :roll: )...a ak sa niekto len tak vezie v dazdi-co ja robim jesen-zima-jar pravidelne-ma moznost sa skryt pri privale,alebo ist pomalsie-ci kratsie....to je pri zavode vylucene-ak naozaj zavodime....takze nepomer podmienoki0nepomer bodov..-aspon ja to tak vidim! :wink:
btw.ak by na mna polpreteku lialo a potom svietilo slnko tiez by som dal dazd! 8) -myslim,ze kto to zazil vie ake to je-a to znamena narocne! 8) ...ja som este zavod za dazda nesiel-ale zvolen bolo "nadmokro".. :twisted:
...a naozaj tu o moc nejde-rebricky su jedna vec---a bedna na zavode druha :twisted:
31.07.2008 - 11:38:04
00
Podla mna je TRm v sucastnosti vyladené dobre ked mate nejaké konkrétne pripomienky nevidim problem a dvojnasobok bodov za maraton je akurat bolo to trojnásobok ale zredukovalo sa to na 2nasobok
31.07.2008 - 14:38:02
00
Trochu neskôr (mám obmedzený prístup k internetu), ale vyjadrím sa k tomu aj ja.

Treba si pozrieť podľa čoho sa hodnotí výjazd: http://www.trm.sk/charts.php?about=true.

Hodnotia sa nielen kilometre, ale aj to ako, kade a po čom sa jazdí, lebo určite 30 km "po hrádzi" má inú váhu ako 30 km po hrebeni (len príklad).

Bonus za maratón nie je taký veľký, ako tu bolo spomenuté, dokonca bol nedávno znížený - po dohode na fóre.

Ak máte dalšie rozumné tipy, ako upraviť počítanie skóre - sem s nimi.

Naposledy upravil stink dňa 31.07.2008 - 16:13:46, celkovo upravené 1 krát.

31.07.2008 - 15:56:09
00
Podla mna je TRm v sucastnosti vyladené dobre ked mate nejaké konkrétne pripomienky nevidim problem a dvojnasobok bodov za maraton je akurat bolo to trojnásobok ale zredukovalo sa to na 2nasobok

preco 2 nasobok bodov? maraton je snad narocnejsi ako ked ides tu istu trat mimo maratonu?
31.07.2008 - 16:02:13
00

preco 2 nasobok bodov? maraton je snad narocnejsi ako ked ides tu istu trat mimo maratonu?

myslim si ze ak jazdis aj maratony tak vies ze urcite.
Jednoducho sa ide ine tempo nemozes v kopci zastaviť atd aby si za sebou nechal stať 100 dalsich co ti dychaju na chrbat
31.07.2008 - 16:48:28
00

ano je. neporovnatelne
31.07.2008 - 17:08:27
00
ako tvrdi Drotar:"ked mi daju na bike to cisielko v predu stava sa zo mna pretekar (svina)" :mrgreen:
31.07.2008 - 17:10:21
00
myslim si ze ak jazdis aj maratony tak vies ze urcite.
Jednoducho sa ide ine tempo nemozes v kopci zastaviť atd aby si za sebou nechal stať 100 dalsich co ti dychaju na chrbat

to je sice pravda ale rovnake tempo predsa mozes ist aj mimo maratonu , kazdopadne dvojnasobok je velmi vela , ale mne je to v podste fuk ja pouzivam trm na archivovanie vyjazdov , neberiem to ako nejaku sutaz
31.07.2008 - 17:23:30
00
ja to beriem ako svoju malu štatistiku a body ma viacmenej nezaujimaju. isto poteši ak sa clovek uvidi v rebricku niekde vpredu ale aby som kvoli tomu riesil nejaku ohnivu debatu haha
31.07.2008 - 18:38:37
00
funguje vam trmko?...ja sa tam nejak nemozem dostat..vypisuje, ze nedostupne..try again later :?:
06.09.2009 - 21:26:50
00
no nefunguje, ale asi to nebude len tak...musíš vydržať :-)
06.09.2009 - 21:34:19
00
len sa cudujem..myslim,ze väcsinou dal zire alebo stink dopredu vediet..vsak sa nic nedeje zapisem zajtra,alebo neskor.. ;)
06.09.2009 - 21:45:13
00
keyboard_arrow_up