ake pohodove trasi možem doporučit tak taki trojbj a to Klepač,Machnač a kamene vrata dole po cervenej klasika okruh tak cca jedna až dve hodki...alebo vyjazd na jelena okolo park hotela a spickovy sjazd cez severku do teplic.pre narocnejsich sa tu toho najde ties kopu a viac
spomina no tak to je pekne ze si spomeniete aj na tie preteky a v ako zmysle to je vas problem asi v dobrom nie ale to nic stoho si hlavu nerobim vies co ma potesilo ze vytas tych pretekou povedal ze taky narocny maraton davno nesiel a dobre prepracovany,ze by bola skoda to ukoncit prvim rokom ale tak co uz keby sa nepokazilo to co sa vtedy udialo tak by to bolo lepsie tak spominajte akym sposobom chcete...a spravte maraton aj vy a potom nieco hovorte
spomina no tak to je pekne ze si spomeniete aj na tie preteky a v ako zmysle to je vas problem asi v dobrom nie ale to nic stoho si hlavu nerobim vies co ma potesilo ze vytas tych pretekou povedal ze taky narocny maraton davno nesiel a dobre prepracovany,ze by bola skoda to ukoncit prvim rokom ale tak co uz keby sa nepokazilo to co sa vtedy udialo tak by to bolo lepsie tak spominajte akym sposobom chcete...a spravte maraton aj vy a potom nieco hovorte
nolemix, nie nadarmo sa hovorí: "kto seje vietor, žne búrku" - sa nečuduj, že dostávaš len takéto odpovede; najprv sa hráš na majstra sveta, čo nikdy na výjazde nejedol kapustnicu (verím, že tú stovku v teréne prejdeš bez pauzy) a potom sa nestačíme diviť tvojmu písomnému prejavu...
a takú fajn partiu bikerov z TN a okolia si mohol spoznať...
nolemix, nie nadarmo sa hovorí: "kto seje vietor, žne búrku" - sa nečuduj, že dostávaš len takéto odpovede; najprv sa hráš na majstra sveta, čo nikdy na výjazde nejedol kapustnicu (verím, že tú stovku v teréne prejdeš bez pauzy) a potom sa nestačíme diviť tvojmu písomnému prejavu...
ale ja nikoho nemusim spoznavat stacia mi tie fotky TN bajkovanie inovec a kulhan a mam dost taka bajovacka tak taku som asi este nezazil to mozem aj doma sedet na tej riti...
a mimochodom ja tu fajn partiu uz mam a nemam zaujem sa spoznavat s niakimi bajkermi cmuq...
ale ja nikoho nemusim spoznavat stacia mi tie fotky TN bajkovanie inovec a kulhan a mam dost taka bajovacka tak taku som asi este nezazil to mozem aj doma sedet na tej riti...
a mimochodom ja tu fajn partiu uz mam a nemam zaujem sa spoznavat s niakimi bajkermi cmuq...
ano no tak nespominaj a urob aj ty niaky maraton ked si taky mudri...potom sa pridem pozriet...ale ved vlastne ja som to nerobil pre vas ale pre seba mne neslo o vas ale co budem ma ja stoho nie vy mozu byt radi ze dostali aspom to co dostali :P :P
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kedy vytries nolemix-a
Ty si organizator tych slavnych pretekov v Trencianskych Tepliciach, na ktore vela ludi spomina uz niekolko rokov?
ty máš problém vyjadrovať sa
ja prečo mysliš
Prečítaj si po sebe
kedy vytries nolemix-a
to aby som začal pracovať na svojej kondyčke keď ma tu chce
niekto rozbyjať
http://the.mtbiker.sk/index.php?modul=c ... 1157969000
aha tak na toto si hrdy
to termix: sorry z OT
niekto rozbyjať
myslim, ze samotna organizacia toho maratonu, teda ak sa tak da nazvat, ta uz davno rozbila
a tak na co sem lezies
http://www.mtbiker.sk/images/gallery/Ma ... C_9970.JPG
http://www.mtbiker.sk/images/gallery/Ma ... 010496.JPG
http://www.mtbiker.sk/images/gallery/Ma ... 010498.JPG[/quote]
ano no tak nespominaj a urob aj ty niaky maraton ked si taky mudri...potom sa pridem pozriet...ale ved vlastne ja som to nerobil pre vas ale pre seba mne neslo o vas ale co budem ma ja stoho nie vy mozu byt radi ze dostali aspom to co dostali :P :P
na čo si tu potom do pi...
Nechceš nikoho spoznávať, lebo jazdia na ko...
Na druhej strane sa tu ponúkaš, ser na nás a neotravuj nás tu.