prosim napiste mi ako rozoznam s coho mam ram, ci s termoplastu alebo carbonu.
Je nastriekany na zlto ale tam kde je farba odlupnuta nevidno strukturu karbonu. A ktory material je lepsi?
Diky
1. to co si tam popisal, ver tomu, ze mnoho ludi z toho bude mat tak h.... lebo to nikto nepochopi, o tom si mozes pisat so stulom ss. Keby si tam napisal nieco z praxe, ako sa taky ram sprava, co ten material pre nas znamena a pod., to by bolo asi uzitocnejsie ako hentie kydy.
2. nikomu nebranim vyjadrit sa, nech sa kludne kolegovci vyjadria, co z toho prispevku mali a co z neho pochopili.
Súhlasím s Tebou,je to len teória ktorej ani sám Giro nerozumie.Jediný z nás kto v tom má jasno je Stulo.
Súhlasím s Tebou,je to len teória ktorej ani sám Giro nerozumie.Jediný z nás kto v tom má jasno je Stulo.
A na to si ako prisiel? Na zaklade coho mas dojem, ze tomu nerozumiem? Ak mas problem, tak si to s tebou ohladom zlozenia alebo spracovania spominanych matrosov v pohode rozdam. 2ajeto no comment
P.S.: Svojim prispevkom som chcel trochu podvihnut uroven debaty, ako bolo naznacene v teme ohladom mtbiker. Odpoved typu "ano suhlasim s xy" dokaze kazdy. Ja nemozem za to, ze napr. ajeto nedaval v skole na chemii pozor alebo momo este v skole chemiu nemal a nerozumeju tomu. Napisal som to na urovni vseobecneho poznania, clovek co chodil aspon na SS by mal pochopit podstatu. Ja tiez nerozumiem vsetkym temam v oblasti komponentov na biky alebo nejakym udrzbam, preto tam ale nepisem, ze je to kravina a ze tomu nerozumiem. Ked zabrusite na ceske fora (nielen bikerske), zistite ze uroven ich debaty (aj ohladom chemie) byva ovela odbornejsia. Takze prijmam vas (ajeto, momo) postoj zachovania isteho levelu debat. Vsak nemozeme byt lepsi ako ceski bratia.
Nemam chut to uz citat az dokonca, ale nieco napisem. Isteho casu, cca 10 mozno aj viac rokov dozadu mal znamy na testovanie ram z plastu, bol to triatlonovy special, potom sa robil aj mtb ram, neviem ako to pokracuje, ale asi nijako. Ten ram bol dobry ale mal jeden velky nedostatok... Na silnom priamom slnku sa po case pokrutil (povrch)...
ja k tejto teme len tolko ze ramy z termoplastu oficialne robila merida sak to tu už niekto spomenul, len som pozeral na nete a ziadne foto som nenašiel, kamos ma nieco take uz roky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1. to co si tam popisal, ver tomu, ze mnoho ludi z toho bude mat tak h.... lebo to nikto nepochopi, o tom si mozes pisat so stulom ss. Keby si tam napisal nieco z praxe, ako sa taky ram sprava, co ten material pre nas znamena a pod., to by bolo asi uzitocnejsie ako hentie kydy.
2. nikomu nebranim vyjadrit sa, nech sa kludne kolegovci vyjadria, co z toho prispevku mali a co z neho pochopili.
A na to si ako prisiel? Na zaklade coho mas dojem, ze tomu nerozumiem? Ak mas problem, tak si to s tebou ohladom zlozenia alebo spracovania spominanych matrosov v pohode rozdam.
2ajeto no comment
P.S.: Svojim prispevkom som chcel trochu podvihnut uroven debaty, ako bolo naznacene v teme ohladom mtbiker. Odpoved typu "ano suhlasim s xy" dokaze kazdy. Ja nemozem za to, ze napr. ajeto nedaval v skole na chemii pozor alebo momo este v skole chemiu nemal a nerozumeju tomu. Napisal som to na urovni vseobecneho poznania, clovek co chodil aspon na SS by mal pochopit podstatu. Ja tiez nerozumiem vsetkym temam v oblasti komponentov na biky alebo nejakym udrzbam, preto tam ale nepisem, ze je to kravina a ze tomu nerozumiem. Ked zabrusite na ceske fora (nielen bikerske), zistite ze uroven ich debaty (aj ohladom chemie) byva ovela odbornejsia. Takze prijmam vas (ajeto, momo) postoj zachovania isteho levelu debat. Vsak nemozeme byt lepsi ako ceski bratia.
merida termoplast 990sx biela farba, 970sx modry....