Hľadám dvoch bikerov z môjho okolia na testovanie reťaze Yaban. Ideálni sú jazdci ktorí najazdia za sezónu veľa km a nebudú životnosť reťaze testovať pol roka a majú na biku tachometer. hehe
Testovač vyfasuje zadarmo 9 kolovú reťaz Yaban u mňa v kráme.
Hláste sa. Ak sa vyskytne viac záujemcov, budú na základe sympatií vybratí len dvaja.
jj Tomas
Na bike retaz, ktora vyhotovenim a parametrami nezodpoveda aspon LX (HG-73) nedam.
Dovody: povrchova korozia, neumerne opotrebenie, hlucnost...
O povrchovej úprave sa baviť nemusíme. Aj základná reťaz Yaban má lepšiu povrchovú úpravu ako Deore. Od nikoho nechcem aby si tou reťazou posral kazetu či čokoľvek, nejde o žiaden shit, potrebujem aby nejaký človek ju proste vymlátil do limitu vyťahania a zistili sme koľko vydržala a ako sa pocitovo tvárila pri preraďovaní. Jednu vyfasuje Tmax a druhá je ešte voľná. Je to čisto v mojej réžii a keby som mal čas naťahať za mesiac 1000km tak si ju otestujem aj sám.
Na testovanie darujem Yaban S9C a S9CR.
Kto sa robí chutný, že si na bike nedá bársčo tak nech teda naďalej jazdí Sram, Shimano, Connex .... hehe
Takže kto dostane druhú?
Ja by som teda nedbal, keby k tomu bola aj nová kazetka a prevodníčky. Lebo tie moje majú už za zenitom. Ale pri mojej mušej váhe by sa to testovanie aj tak asi moc natiahlo.
Prosím, vyjadrujte sa len k veci, nie od veci. Zadal som jasné pravidlá. Ide to z mojeho vačku tak by som očakával trochu korektnosti a bez zbytočných hlášok a odsudzovaní hneď niečoho, čo nepoznáte.
Craobs Ty by si nemohol byť správny adept?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na bike retaz, ktora vyhotovenim a parametrami nezodpoveda aspon LX (HG-73) nedam.
Dovody: povrchova korozia, neumerne opotrebenie, hlucnost...
mam novu kazetu.. a treba mi vymenit prvu retaz
Na testovanie darujem Yaban S9C a S9CR.
Kto sa robí chutný, že si na bike nedá bársčo tak nech teda naďalej jazdí Sram, Shimano, Connex .... hehe
Takže kto dostane druhú?
Však mám 2 bicykle.
Craobs Ty by si nemohol byť správny adept?