uid Možno to bol ten istý, čo išiel včera podvečer po JuRaVe bez rúk a v pravej držal mobil. Oproti sme išli skupinka troch jazdcov za sebou. Keby sa mu náhodou strhol volant, tak nás všetkých zrámuje.
Chalanisko (asi)'na nejakom zjazdovom celopere, dole Starym mostom, v uzkej casti vvedla muru Umelky nevedel vydrzat a 'musel' predbiehat pred sebou idúcu cyklistku (nesla pomaly) medzi 2 stlpami (lampy, el.vedenie). To, ze oproti isli 2 chodci ho vobec netrápilo...(uskakovali sme dole z chodnika, na el. trat).
Manever sa mu akotak podaril, pred stlpom sa uhol, no jeho fullprilba zavesena na ruksaku pokracovala zotrvačnosťou dalej a pekne rachla do stlpa. Snad aspon nejake ponaucenie...
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Krasna a cista krajnica na ceste slobody pod Tatrami a podaktori cyklisti potrebuju ist v spicke cez vikendy aj do jazdnych pruhov. Nerozumiem im .
Edit. Nemam problem s cyklistami v jazdnom pruhu ak idu rychlo dole kopcom. Je to tak urcite bezpecnejsie. Avsak, ak ide cyklista velmi pomaly hore kopcom v jazdom pruhu, namiesto krasnej a cistej krajnice, pride mi to neohladuplne. V obciach, kde nie je spevnena krajnica, je jazda v jazdnom pruhu pochopitelne uplne OK.
gratulujem cestnemu atletovi ktory sa potreboval dnes 14:30 realizovat na racianskom myte. kvoli takym ako ty vodici neznasaju cyklistov. a to mam ako dlhorocny cyklista nastavenu mieru tolerancie voci cyklistom sakra vysoko.
vcera o 16:30 na Botanickej dalsi ziletkar na cervenu smerom do mesta bez problemov.
Ale raz tam jeden presiel takto na cervenu a hned za nim sa rozhukali policajti a bolo. Neviem ako to dopadlo, bol som uz prec.
Zasah HZS sa plati vzdy extra. Potom je otazne ake podmienky ma poistovna ( ak je dotycny vobec poisteny) , ci preplaca aj tym co su pod vplyvom. ( zvycajne uvedene vo vynimkach z poistenia).
Myslim si, ze kazda jedna poistovna ma vo vylukach plnenia poistne udalosti sposobene pod vplyvom alkoholu a inych omamnych latok. A asi ani nie ze sposobene, ale aj ak sa dokaze, ze poisteny bol v case poistnej udalosti pod vplyvom tychto latok, aj keby to nebol dovod poistnej udalosti.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ten by mohol detekovat aj cervene na semaforoch a preventivne cez Garmin na AXS a Di2 automaticky zaradit najlahsi prevod.
https://www.mtbiker.sk/shop/elektronika-a-svetla/cyklopocitace/prislusenstvo-a-drziaky/garmin-varia-cyklo-radar-rvr315-p118587.html
Garmin Varia cyklo-radar RVR315
149 €
MOC 164 €Manever sa mu akotak podaril, pred stlpom sa uhol, no jeho fullprilba zavesena na ruksaku pokracovala zotrvačnosťou dalej a pekne rachla do stlpa. Snad aspon nejake ponaucenie...
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Edit. Nemam problem s cyklistami v jazdnom pruhu ak idu rychlo dole kopcom. Je to tak urcite bezpecnejsie. Avsak, ak ide cyklista velmi pomaly hore kopcom v jazdom pruhu, namiesto krasnej a cistej krajnice, pride mi to neohladuplne. V obciach, kde nie je spevnena krajnica, je jazda v jazdnom pruhu pochopitelne uplne OK.
https://www.facebook.com/share/r/1HKnfqJ7z1/
Ale raz tam jeden presiel takto na cervenu a hned za nim sa rozhukali policajti a bolo. Neviem ako to dopadlo, bol som uz prec.
znacne pod vplyvom 🤦
https://hzs.sk/zachranari-hzs-vecer-pomahali-cyklistovi-v-malej-fatre/
A za tieto zasahy sa plati, alebo je to bezplatne? Lebo minimalne ak je clovek pod vplyvom, tak by za to podla mna platit mal.
Zasah HZS sa plati vzdy extra. Potom je otazne ake podmienky ma poistovna ( ak je dotycny vobec poisteny) , ci preplaca aj tym co su pod vplyvom. ( zvycajne uvedene vo vynimkach z poistenia).
Myslim si, ze kazda jedna poistovna ma vo vylukach plnenia poistne udalosti sposobene pod vplyvom alkoholu a inych omamnych latok. A asi ani nie ze sposobene, ale aj ak sa dokaze, ze poisteny bol v case poistnej udalosti pod vplyvom tychto latok, aj keby to nebol dovod poistnej udalosti.
Pri AXA poistovni si vies pripoistit, ze do 0,8 promile mozes mat :-)