Kategórie
Bike-techTi, co kazia meno normalnym cyklistom # cestná cyklistika # komunita # cyklodoprava # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # jazda v teréne
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2208060219281939&id=1025467950874511
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
posledný komentár: 21. 3. 2014 o 15:44
Novinka -5% Giant Defy Advanced 1 bicykel, frost silver/cordovan
3 549 €
-5%
MOC 3 749 €
Výpredaj -10% BMC Teammachine SLR FIVE bicykel, arctic silver/black
3 799 €
-10%
MOC 4 499 €
Novinka -8% BMC Teammachine SLR 01 ONE bicykel, carbon/neon red
11 999 €
-8%
MOC 12 999 €
Výpredaj -13% Wilier 0 SL Disc 105 Di2 bicykel, čierna/červená
4 499 €
-13%
MOC 5 899 €
Novinka Giant TCR Advanced Pro 0 Di2 bicykel, ocean twilight/glare chrome
6 299 €
MOC 6 599 €
Výpredaj -14% Giant TCR Advanced SL 0 Disc bicykel, raw carbon
8 299 €
-14%
MOC 11 399 €
Novinka -5% Giant TCR Advanced 2 KOM bicykel, carbon
2 699 €
-5%
MOC 2 849 €
Výpredaj -20% Cannondale Synapse Carbon 2 RL bicykel, beetle green
3 499 €
-20%
MOC 5 199 €
-38% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, carbon/strieborná
999 €
-38%
MOC 1 609 €
-31% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, biela/čierna, poškriabaný
949 €
-31%
MOC 1 379 €
-28% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, multicam/strieborná
999 €
-28%
MOC 1 609 €
-33% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, čierna/strieborná
999 €
-33%
MOC 1 489 €
Ked sme boli my mali tak ziadne cyklocesty neboli, oni totiz neboli poriadne ani len chodniky ked moja mama kocikovala po stavenisku co sa teraz vola petrzalka.
Hlboko sa ospravedlnujem, tvoja nafukanost je stale rovnaka
Nepatri nahodou zvoncek a odrazka/reflexne prvky na bicykli/jazdcovi medzi povinnu vybavu? Chcem tym len poukazat na to, ze sa zavzdusnujes ze niekto porusuje predpisy ked ty ich tiez porusujes
VTV a ty si spomínal že máš gravel takže do 10 minút tu dáš fotku kde máš na ňom zvonček. inak poviem že vodu kážeš víno piješ
Ak by si sa zamyslel, tak presne toto sú tie najzbytočnejšie veci čo predpisy vyžadujú. A zabudol si ešte na blatníky. Pritom je to ošetrené už tým, že cyklista má mať pri jazde za zníženej viditeľnosti osvetlenie a reflexné prvky. Tie kľudne môžu byť aj súčasťou oblečenia, nie primarne na bicykli. A ja dúfam, že časom sa tieto nezmysli ako povinný zvonček alebo odrazky vyhodia z predpisov.
Bicykel som kúpil bez odraziek, blatníkov a zvončeka cez oficiálneho predajcu. Ak mu toto SOI schválila na predaj tak potom ako môžem porušovať predpisy. Však logicky by sa také bicykle nemali predávať a predajca by dostal pokuty.
Trváte tu na zbytočných detailoch, ale to, že gro cyklovyletnikov nepozná svoje povinnosti, ktoré im vyplývajú zo zákona o cestnej premávke sa prehliadajú. Čo mám z toho, že dotyčný má zvonček, blatník a odrazky, keď nevie ukázať zmenu smeru jazdy zdvihnutím paže a že aj na účelovej komunikácii vodohospodárskej stavby, skrátene hrádza, platia dopravné predpisy ako napr. jazda pri pravom okraji.
Hadas alebo vies ?
Co este? Dynamo,stojan, blatniky a pedale zo sobi20 na drahej ziletke?
Co tu zaznieva je absurdne, aby cyklista na cyklotrase, ktora mimochodom nedefinuje akou max rychlostou moze tam jazdit - aby sa cyklista musel obmedzovat, lebo neschopni rodicia nemaju svojich 2/4 nohých pobehajov pod kontrolou.
Na uvod by stacilo keby aspon respektovali zakon, ze sa jazdi vpravo
Nech sa paci, presne tento pouzivam aj ja.
LOL ber to plz s humorom, zozadu sa to nepozná či hluchý alebo blbý alebo Comby ...
JOLI - to je tvoja vec co povazujes za zbytocne. Ja mam zase svoje veci. Mne napr pride patericke ze hodit si zvoncek na bike ti pride neprekonatelny problem hodny litanii, a sucasne sa rozculujes nad inymi ludmi co obmedzuju tvoju pansku rit. P.s., ani rychlomer cajchovany nemas dokonca ani v povinnej vybave, a to ta neopravnuje ist nad max pov rychlost
Ja som sa ale hlavne zabaval jak opat je tu uhorkova sezona, tento raz kociky boli nahradene drzimy fagancatami co spomaluju ohladuplnych ublizenych mamilov.
Pretoze je imo rozdiel povedat "rodicia, vychovavajte svoje deti, a sami ludia nebudte uplne tupela", vs tento hejt co tu podaktori predvadzaju bo na rusnej "ulici" kam sa masy prirodzene chodia rekreovat, nemozu v plnej parade prevadzat svoju aktivitu.
Kazdopadne, uz som na reakcie tiez minul viac energie ako je zdrave, tak znova len popcorn vyberiem a budem sa zabavat z dlhej chvile.
JOLI - to je tvoja vec co povazujes za zbytocne. Ja mam zase svoje veci. Mne napr pride patericke ze hodit si zvoncek na bike ti pride neprekonatelny problem hodny litanii, a sucasne sa rozculujes nad inymi ludmi co obmedzuju tvoju pansku rit. P.s., ani rychlomer cajchovany nemas dokonca ani v povinnej vybave, a to ta neopravnuje ist nad max pov rychlost
Ja som sa ale hlavne zabaval jak opat je tu uhorkova sezona, tento raz kociky boli nahradene drzimy fagancatami co spomaluju ohladuplnych ublizenych mamilov.
Pretoze je imo rozdiel povedat "rodicia, vychovavajte svoje deti, a sami ludia nebudte uplne tupela", vs tento hejt co tu podaktori predvadzaju bo na rusnej "ulici" kam sa masy prirodzene chodia rekreovat, nemozu v plnej parade prevadzat svoju aktivitu.
Kazdopadne, uz som na reakcie tiez minul viac energie ako je zdrave, tak znova len popcorn vyberiem a budem sa zabavat z dlhej chvile.
Len stručne aby ti nezabehol popcorn.
Zapamätaj si, že ak ťa niekto zo zadu naberie, lebo väčšiu váhu pripisuješ zvončeku ako povinostiam cyklistu využívajúci cestu, že si môžeš potom na marodke cinkať v posteli zvončekom pre svoje ukojenie.
JOLI - to je tvoja vec co povazujes za zbytocne. Ja mam zase svoje veci. Mne napr pride patericke ze hodit si zvoncek na bike ti pride neprekonatelny problem hodny litanii, a sucasne sa rozculujes nad inymi ludmi co obmedzuju tvoju pansku rit.
Mne prijde pateticke, ze cyklista jazdiaci na "svojom" ma byt v strese.
Ale ze ostatni ho ohrozuju-obmedzuju lebo nejazdia (na cyklotrase) podla zakona a ignoruju predpisy, to uz zrazu nie je predmetom diskusie. Zaujimave.
Rovnaky priklad -na dialnici by sa jazdilo pomaly a kazdy by "vyzvanal", lebo sa niektori nevedia zmestit do koze.
Asi by sme boli nastvani, ze co sa to tam vpredu deje...
Bohuprisaham, 1z50 rodin s deckom na bajkoch, co vedia ist po pravej strane...Zvysok jak dobytok po celej sirke, debatne kruzky...
Ku zvoncom asi tolko, ze cestne karbon kola z orecha ide riadny "CHRRRRRR", a v karbone sa to este ozyva.
To sa neda nepocut, asi maju blato v usiach. Je to hlucnejsie ako jednorazovy "cink", na starom biku taky zvonec mam a ucinnost na splasene stado nie je lepsia..
Bohužiaľ je taká doba - ľudia sú zahľadení do seba a neriešia, čo sa deje okolo.
Chodci, bežci, psíčkari, deti, veľakrát cyklisti. Pridajte k tomu slúchadlá a ani maximálna predvídavosť niekedy nestačí. A ani toto:
https://www.bike-components.de/en/SPURCYCLE/Stainless-Steel-Bell-Black-p56636/
Ale toto už počuť aj cez štuple, funguje aj na autá
https://allegro.sk/ponuka/aabcooling-trubka-na-vzduch-pre-fanusika-fanfara-400ml-106db-ma-zapas-signal-8749239531
Sú aj v menšom balení podobná kaseru, ideál do dresu, stačí pohľadať.