Ano, je to turisticky chodnik aj cyklo chodnik. Ja to jazdim v tom smere ako sa ma , vacsinou len od kalvarie po vlkolinske luky, cize do kopca. Ked sa clovek slusne z dialky pozdravi a potom podakuje, tak ani turisti s bikermi nemaju problem a pekne sa ustupia, ale pokial nejake hovado nerespektuje znacky a pusti si zjazd v protismere, tak je len otazka casu, kedy tam bude konflikt.
Takže myslíš výšlapový po západnej strane Sidorova, hej to je aj turistický chodník. Bol by to parádny trail, ale fakt tade chodí dosť ľudí a bežcov, takže ak to tam niekto pozná a predsa sa tade pustí smerom dole, tak je to debil.
co je na tom primitivne? primitivne je to pustit do protismeru a cakat ze s ami niekto uhne. ano lebo nemam rad porusovanie jasnych pravidel. ak uz je v protismere, je to on kto ma odskakovat.
a teraz citam ze si to pustili po modrej dolu - takze tym duplom.
Gusto0 Konkrétne s týmto primitivizmom: "ja by som neuhol, uskakoval by on a ak by som bol donuteny zastat, dostal by sodu"
takze ignorujes trailovu etiketu?
Yield to riders headed uphill whenever you're riding downhill (gently enlighten them if the trail is clearly signed for one-way or downhill-only traffic).
Gusto0 presne ako vravis, treba dat jasne najavo, ze niekto porusuje pravidla a nie sa len hrbit a krcit a zatvarat oci pred problemom. Vzhladom na to, ze som mal psa na voditku som nemal tu odvahu nieco riesit tym, ze by som sa mu neuhol, jedine co mi ostalo, bolo na nich zakricat, ze su v jednosmerke a dostal som samozrejme vynadane. V dnesnej dobre ani nevies, co mozes od koho cakat. Boli dvaja v chranicoch. Nevies, ci mu neprepne v hlave. Ta zrazi a frci dalej. Ostanem dochramany a on si bude veselo bikovat dalej.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Ak vám správne rozumiem, tak ak idete autom a oproti vás niekto predbieha cez plnú čiaru, tak neuhnete, nech odskakuje on. Prípadne mu ešte rozmlátite ciferník.
Takí hrdí slováci.
Uznajte, že porušiť pravidlá cestnej premávky je viac, ako porušiť trailovú etiketu.
Opakujem, kvôli takýmto ľuďom tvrdím, že netreba žiť v tejto krajine
To som sa pýtal, viem že od Kalvárie hore to vždy bol turistický chodník, ak na druhej strane vznikol čistý Trail POPRI turistickom chodníku, fajn. Na úseku medzi Kalváriou a Vlkolínskymi lúkami som v minulosti zažil týpkov čo automaticky čakali že hodím šípočku dole svahom, že však idem na biku, uhni, pritom ani BÚ ani mú z neho nevyliezlo.
Safety first,vždy sa radšej uhnem ,keď stúpam hore ,viem o klesajúcim skôr,počujem ho ,mám čas to urobiť ,pokiaľ ho ešte nevidím a nevyleti na mňa zo zatacky.
Ked sa uz odvolavate na nepisany kodex tak tam sice plati ze jazdec vo vyslape ma prednost voci jazdcovi v zjazde, zaroven ale plati ze jazdec ktory porusuje pravidla jazdou v protismere automaticky dava prednost jazdcom ktory pravidla neporusuju. Rovnako ako jazda na chodniku, nemal by som tam byt ale ked tam uz som tak si prednost voci chodcom nevynucujem.
Zaroven ten kodex plati medzi cyklistami, tu to bol stret chodca na zdielanom chodniku (pre cyklistov jednosmerne) a jazdca v zakaze (protismere), pricom chodec musel "uskakovat". Pripad kedy sa podla mna ocakava ze jazdec zastane a pusti chodca bez ohladu na to ci slape nahor alebo zjazduje nadol. Ak by doslo k zrazke na vine je jazdec.
Ja by som chlapcov stopol a pekne im vysvetlil ze porusuju pravidla a ze to ostatnym vadi. Pre mna nie je dolezite ci mi za to vynadaju ale to aby vedeli ze to ich spravanie nie je tolerovane.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takže myslíš výšlapový po západnej strane Sidorova, hej to je aj turistický chodník. Bol by to parádny trail, ale fakt tade chodí dosť ľudí a bežcov, takže ak to tam niekto pozná a predsa sa tade pustí smerom dole, tak je to debil.
a teraz citam ze si to pustili po modrej dolu - takze tym duplom.
takze ignorujes trailovu etiketu?
ten primitivizmus je ukrutne diskutabilny...
Takí hrdí slováci.
Uznajte, že porušiť pravidlá cestnej premávky je viac, ako porušiť trailovú etiketu.
Opakujem, kvôli takýmto ľuďom tvrdím, že netreba žiť v tejto krajine
Zaroven ten kodex plati medzi cyklistami, tu to bol stret chodca na zdielanom chodniku (pre cyklistov jednosmerne) a jazdca v zakaze (protismere), pricom chodec musel "uskakovat". Pripad kedy sa podla mna ocakava ze jazdec zastane a pusti chodca bez ohladu na to ci slape nahor alebo zjazduje nadol. Ak by doslo k zrazke na vine je jazdec.
Ja by som chlapcov stopol a pekne im vysvetlil ze porusuju pravidla a ze to ostatnym vadi. Pre mna nie je dolezite ci mi za to vynadaju ale to aby vedeli ze to ich spravanie nie je tolerovane.