Presne ako píše misko_hrasko , ten klip možno natáčali dlhšie než Jánošíka, tie efekty sa možno podarili na 101 krát (podľa šmykov na dráhe v zatáčkach). Je to efektné, ale možno to ohúri nejakého násťročného . Navyše to muselo stáť majland .....
urcite to nedal na jedenkrat ale to nic nemeni na tom ze chlapik vie dobre tocit volantom a tahat rucnu.
skuste ist smykom v takej rychlosti a pochopite , ak by sme mali taky priestor niekde vacsina z nas by to urcite nedokazala.
toto nie su bicykliki na ktorych ideme 40-50 km/hod
DC si tiez nevyberie hocikoho a vezmite si kolko ludi to videlo na youtube super lacna reklama pre DC.
dc .. to je to co nosia hip hopkovia a myslia si ze su cool ... a pritom to su velke nemotorne kopyta ... za polovicnu cenu si kupim kvalitne kozene topanky
lapaloma nosi kozene topanky a mysli ze je cool pretoze je to lepsie ako hophip a este aj usetril
....nic v zlom tiez to nenosim ale take hlasky tu vypustit
inak ku kenovy pozrite si Nitro Circus -i su tam aj zabery z normalnej rallye a tam to dava podobne
o niečo ľahšie by to bolo keby to jazdil s tou "ručnou" ale on to jazdí bez nej... ľavá noha na brzde a pravá na plyne. Skúste si to niekde na parkovisku, rozbijete si držku o volant
je to ale fajn zážitok ísť zákrutu tak bokom, mal som už tú česť. ako spolujazdec samozrejme, na snehu to zvládne snáď každý.
mne sa páčil už dávno na tejto staršej impreze: http://www.youtube.com/watch?v=n7_o-2cU9AQ&feature=related
Presne ako píše misko_hrasko , ten klip možno natáčali dlhšie než Jánošíka, tie efekty sa možno podarili na 101 krát (podľa šmykov na dráhe v zatáčkach). Je to efektné, ale možno to ohúri nejakého násťročného . Navyše to muselo stáť majland .....
Ken Block sice nie je super jazdec rallye (akurat robi efekty ), ale jazdit vcelku vie, a rozhodne si nemyslim, ze by to natacali nejak strasne dlho. Jazdec s citom to zvladne zas vcelku v pohode. Ono totizto s tymto autom je to trochu ine, nez s normalnym
Ano, to je ono. A este jedno video, kde boli asi ale len 2 saaby, ale za jazdy vo velkej rychlosti sa otacali proti smeru jazdy a proti sebe .. takze 2 videa, som si pamatal.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
skuste ist smykom v takej rychlosti a pochopite , ak by sme mali taky priestor niekde vacsina z nas by to urcite nedokazala.
toto nie su bicykliki na ktorych ideme 40-50 km/hod
DC si tiez nevyberie hocikoho a vezmite si kolko ludi to videlo na youtube super lacna reklama pre DC.
Ken Block rulez
....nic v zlom tiez to nenosim ale take hlasky tu vypustit
inak ku kenovy pozrite si Nitro Circus -i su tam aj zabery z normalnej rallye a tam to dava podobne
je to ale fajn zážitok ísť zákrutu tak bokom, mal som už tú česť. ako spolujazdec samozrejme, na snehu to zvládne snáď každý.
mne sa páčil už dávno na tejto staršej impreze:
http://www.youtube.com/watch?v=n7_o-2cU9AQ&feature=related
Ken Block sice nie je super jazdec rallye (akurat robi efekty
http://www.youtube.com/watch?v=GveDVITQ5H4